ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Ο δάσκαλος κι εγώ

Μια άγνωστη πτυχή της σχέσης του εκδότη - διευθυντή Χρίστου Δ. Μουλίνου της νεοεκδοθείσας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ του Τύπου», με τον Γιάννη Κουρτάκη αποκαλύπτει ο ίδιος ο επικεφαλής του ομίλου των Παραπολιτικών με αφορμή την κυκλοφορία της νέας εφημερίδας.
Στη στήλη του "Πολιτικός καφές" στην τελευταία σελίδα του Secret γράφει ο κρητικός δημοσιογράφος:
Επιτρέψτε μου μια ξεχωριστή αναφορά στον επικεφαλής της εκδοτικής προσπάθειας, Χρήστο Μουλίνο, με τον οποίο μας συνδέει αδιάκοπη (και αδιατάρακτη) φιλία 18 ετών. Εναν εφημεριδά που μου έμαθε πολλά. Καλή επιτυχία σε ένα καλό φίλο,που τυγχάνει να..
  είναι και ολίγον δάσκαλος! Τα υπόλοιπα στο περίπτερο.
Σχετικά με το «δάσκαλος» δεν έχουμε καμιά αντίρρηση, αλλά για το «αδιάκοπη και αδιατάρακτη» φιλία δεν είμαστε τόσο σίγουροι δεδομένου ότι ο Χρ. Μουλίνος ήταν τα τελευταία χρόνια γενικός διευθυντής στα Μέσα του Γιάννη Φιλιππάκη («δημοκρατία», «Espresso» κλπ) με τον οποίο ο Γιάννης Κουρτάκης ήταν και είναι «στα μαχαίρια». Είναι γνωστή τοις πάσι η αντιπαλότητα ανάμεσα στα δύο συγκροτήματα και τα συνεχόμενα εχθρικά δημοσιεύματα εκατέρωθεν...
Στην στήλη του Κουρτάκη υπάρχουν και στο τελευταίο φύλλο αρνητικά σχόλια για την παλιά συνεργασία του Γιάννη Φιλιππάκη με τον φυγόδικο επιχειρηματία Πέτρο Κυριακίδη.