ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Γνωστός εργολάβος φλερτάρει με τους τίτλους του ΔΟΛ

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει και τυπικά η διαδικασία βάσει της οποίας θα βγουν σε πλειστηριασμό τα περουσιακά στοιχεία του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.
Ο εκκαθαριστής αν και δεν είναι υποχρεωμένος να βγάζει μεμονωμένα τους τίτλους σε πλειστηριασμό, το πιθανότερο είναι ότι θα ακολουθήσει μια τέτοια τακτική, με δεδομένο ότι κανείς δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί για το σύνολο της περιουσίας του ΔΟΛ.
Εν όψει της έναρξης της διαδικασίας έχουν αρχίσει να ακούγονται πολλά και ενδιαφέροντα. Κάποιοι μάλιστα δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να υπάρξει ενδιαφέρον ακόμη και από την..
πλευρά του Σταύρου Ψυχάρη.
Εσχάτως δε, άρχισε να κυκλοφορεί μια φήμη σύμφωνα με την οποία ο πάλαι ποτέ ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ δείχνει να έχει εξασφαλίσει τη στήριξη πασιγνωστου εργολάβου, προκειμένου να διεκδικήσει στον πλειστηριασμό τον τίτλο του ΒΗΜΑΤΟΣ . Πάντως επί του παρόντος, δεν επιβεβαιώνεται η σχετική φημολογία...
Πολιτικός καφές / Παραπολιτικά