ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Ενα μήνα περιθώριο έχει ο ΕΔΟΕΑΠ, εάν δεν...

Την ώρα που 2,5 εκατομμύρια συνταξιούχων τρέμουν ότι άλλη μια συμφορά τούς περιμένει, με νέες δραματικές περικοπές που επιβάλλουν αντισυνταγματικά και δίχως καμιά μνημονιακή υποχρέωση οι δανειστές, ο δημοσιογραφικός κόσμος- μια υποτιθέμενη τάξη προνομιούχων- δεν έχει ούτε καν το δικαίωμα να τρέμει. Γιατί απλούστατα μένει χωρίς ΤΑΜΕΙΟ.
Ο ΕΔΟΕΑΠ, δηλαδή το Ταμείο που παρέχει περίθαλψη και επικουρική σύνταξη επί σχεδόν 50 χρόνια, θα πάψει να υπάρχει σε ένα μήνα, αφού διαχρονικά καναλάρχες, ιδιοκτήτες ΜΜΕ και κυβερνήσεις φρόντισαν να «εξαερώσουν» πάνω από 2 δισεκατομμύρια ευρώ αποθεματικών από τα ταμεία κύριας και επικουρικής ασφάλισης.
Και τώρα άπαντες οι εμπλεκόμενοι δείχνουν να σφυρίζουν αδιάφορα για την υγεία και.. την τύχη πάνω από 20.000 μελών οικογενειών που κυριολεκτικά έχουν ρημαχτεί από την κρίση.

- διαβάστε τι προτείνουν οι Κώστας Τσουπαρόπουλος (πρ. πρόεδρος ΕΤΑΠ-ΜΜΕ) και Γιώργης Μέρμηγκας (πρ. πρόεδρος Ε.Ε. ΕΔΟΕΑΠ) στο efsyn.gr ΕΔΩ