ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Συνεργασία - έκπληξη στην εφημερίδα του Χρ. Μουλίνου

Βρείτε ποιος έγραψε στο fb:
Ήταν μεγάλη τιμή για μένα και φυσικά δέχθηκα τη συγκεκριμένη πρόταση. Είμαι στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι πλέον θα μπορείτε να διαβάζετε καθημερινά την στήλη μου μέσα από την καθημερινή εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου» η οποία θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί από αυτή την Κυριακή 19/3 .
Έχει γίνει μια -πραγματικά- τεραστίων διαστάσεων προσπάθεια από όλο το επιτελείο που εργάζεται σκληρά, το οποίο απαρτίζεται από πολλούς και αξιολογότατους δημοσιογράφους της χώρας.

Θα το καταλάβετε από την πρώτη στιγμή που θα πιάσετε τη συγκεκριμένη εφημερίδα στα χέρια σας.
Από αυτή την Κυριακή λοιπόν και κάθε μέρα,..
η αναλυτική μου πρόγνωση για τον καιρό θα βρίσκεται σε ειδική μεγάλη στήλη εντός της εφημερίδας «Ελευθερία του Τύπου».
Θα χαρώ να συνεχίσετε να είστε οι αναγνώστες μου και από εκεί.

Oπως θα καταλάβατε πρόκειται για μετεωρολόγο και μάλιστα επιφανή (ήταν και στην ΕΡΤ). Είναι ο (και) βουλευτής Γιάννης Καλλιάνος που αν θυμόσαστε έφυγε από την Ενωση Κεντρώων του Β. Λεβέντη και πήγε στη ΝΔ του Κυρ. Μητσοτάκη. Τώρα ο Γιάννης Καλλιάνος θα έχει τη δική του μεγάλη στήλη και στην εφημερίδα του Χρίστου Μουλίνου.

ΥΓ Κάποιοι κακοπροαίρετοι και εκ φύσεως καχύποπτοι θεώρησαν ως «περιττή πολυτέλεια» την πρόσληψη στην εφημερίδα ενός διακεκριμένου μετεωρολόγου που τυγχάνει βουλευτής και στέλεχος της ΝΔ. Μάλιστα εις εξ αυτών διερωτήθηκε: «Αλήθεια, πόσο απαραίτητος είναι σήμερα σε μια εφημερίδα ένας μετεωρολόγος; Εντάξει στα κανάλια... Αλλά σε εφημερίδα;»