ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Ποιος πολιτικός διορίζει και παύει δημοσιογράφους σε ΜΜΕ

Η διαπλοκή, όπως και η Ελλάδα δεν πεθαίνουν ποτέ! Ας το πάρουν χαμπάρι στον ΣΥΡΙΖΑ για να μην αναλώνονται άδικα με εξεταστικές επιτροπές και λοιπές δράσεις.
Άλλωστε διαπλοκή δεν είναι μόνο τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ… Σίγουρα αυτά αποτελούν την πιο σημαντική έκφανση του φαινομένου… Υπάρχουν όμως και δεκάδες άλλες περιπτώσεις διαπλοκής σε μικρότερα επίπεδα το ίδιο αποτελεσματικές που λειτουργούν – επίσης, μια χαρά και κανείς δεν τις απειλεί!
Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η σχέση πολιτικού προσώπου πρώτης γραμμής από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με πολύ γνωστό.. επιχειρηματία και εκδότη… Όπου ο συγκεκριμένος πολιτικός έχει τον απόλυτο έλεγχο του πολιτικού ρεπορτάζ των ΜΜΕ του επιχειρηματία φίλου του! Δηλαδή αποφασίζει για τους πολιτικούς συντάκτες που προσλαμβάνονται και απολύονται στο συγκεκριμένο «μαγαζί»!
Βεβαίως έχει και ένα κόστος αυτή η σχέση. Ο συγκεκριμένος πολιτικός είναι persona non grata σε μια σειρά άλλα ανταγωνιστικά ΜΜΕ… αφενός διότι είναι γνωστή η δράση του και αφετέρου διότι κάνουν κουμάντο (στα άλλα ΜΜΕ) άλλοι συνάδελφοί του από τα γειτονικά έδρανα της Βουλής!
- πηγή: enimerosi24