ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Μικρό ΔΟΛ στήνει (και) ο Χρήστος Μεμής

O Xρήστος Μεμής
Πλήθος στελεχών του συγκροτήματος στο protagon

Μπορεί το μηντιακό "κουτσομπολιό" να ασχολείται με τις μετακινήσεις από τον ΔΟΛ προς τη νέα εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου» του Χρίστου Μουλίνου (δείτε ΕΔΩ), όμως ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αξιόλογη προσπάθεια ενδυνάμωσης του protagon που κάνει ο Χρήστος Μεμής (πρώην διευθυντικό στέλεχος του ΔΟΛ), ο οποίος απέκτησε το site από τον Σταύρο Θεοδωράκη πριν από δύο χρόνια.
Ο Χρ. Μεμής είχε κρατήσει έναν πυρήνα από το protagon και τον εμπλούτισε αμέσως με ικανά πρώην στελέχη του ΔΟΛ (Πάνος Παπαδόπουλος, Σπύρος Σεραφείμ, Κική Τριανταφύλλη, Κιάρα Σουγκανίδου) επεμβαίνοντας προσεκτικά στη φυσιογνωμία του site, ώστε να κρατήσει το σχολιαστικό του χαρακτήρα, αλλά να αποκτήσει και επαφή με την επικαιρότητα.
Το εγχείρημα ήταν πετυχημένο και ο Μεμής αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα.. εμπλουτίζοντας το δυναμικό του site με γνωστούς δημοσιογράφους και αρθρογράφους (π.χ Γ. Καρελιάς) από διάφορους χώρους. Επειτα όμως από 20 χρόνια στη διεύθυνση του Βήματος και των ΝΕΩΝ ήταν φυσικό να επιλέγει πρόσωπα από τον ΔΟΛ.
Ετσι το τελευταίο διάστημα στο protagon αρθρογραφούν μια σειρά από γνωστά ονόματα του συγκροτήματος (Αγγελος Κωβαίος, Αγγελος Αθανασόπουλος, Ζώης Τσώλης, Αργύρης Παπαστάθης -μετακόμισε από το ΒΗΜΑ στο Πρώτο Θέμα πριν λίγες εβδομάδες-, Ελευθερία Κόλλια, Κοσμάς Βίδος) είναι ορισμένα από τα νέα πρόσωπα στο protagon και όπως μαθαίνουμε η συνεργασία με πρώην και νυν στελέχη του ΔΟΛ θα συνεχιστεί αφού ο Χρήστος Μεμής σχεδιάζει να εισέλθει ακόμη πιο δυναμικά στην ιντερνετική ενημέρωση.

- πηγή: enimerosi24