ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Χαμογελάκια...

"Ο,τι πει η Λαγκάρντ, εσύ το 'χεις ευαγγέλιο Αδωνη"... Η φράση αυτή του Γ. Αυτιά, προκάλεσε ενα νευρικό χαμογελάκι στον Αδωνη Γεωργιάδη.
Είχε προηγηθεί επίθεση του αντιπρόεδρου της ΝΔ κατά της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα, χρησιμοποιώντας αυτή την φορά τις "αποκαλύψεις" της Λαγκάρντ, πως, "ο Ελληνας πρωθυπουργός της ζήτησε να μείνει δεσμευμένη στην Ελλάδα".
Ο Αδώνης -που θύμισε γι' άλλη μια φορά, πως, "ποτέ δεν είπα να φύγει το ΔΝΤ (από την Ελλάδα)", φανέρωσε την αγάπη του προς το Ταμείο:  "Εγώ είπα πως είναι ενας από τους πιστωτές μας, με τον οποίο πρεπει να συνεννοηθούμε".
Ο δημοσιογράφος, απόρησε: "Πως είναι δυνατόν ενας πολιτικός Ελληνας να αγαπάει το.. ΔΝΤ, οταν αυτό έχει πέσει έξω τόσες φορές?". "Κριτική δεν έχεις κάνει ποτέ στο ΔΝΤ".
"Ουτε το αγαπάω, ούτε το μισω", απάντησε ο αμετανόητος Αδωνις. Και στη συνέχεια, το "τερμάτισε": "Μεταξύ Τσίπρα και Λαγκάρντ, ποιον πιστεύουμε?".
Ο Αυτιάς, του απάντησε με νόημα: Αν εσύ αγαπάς την Λαγκάρντ, τότε...

- από το nonews-news