ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Πρωτοσέλιδο παζλ με μηνύματα

Πλημμύρισαν από Καραμανλή, τον νεότερο, και Βατοπέδι τα πρωτοσέλιδα της Τετάρτης. Όχι όλα της ημέρας, αλλά εκείνα που θέλουν κάτι να δείξουν, κάτι να υπογραμμίσουν, κάτι να ψάξουν. Όπως λόγου χάρη η Kontra που έχει σηκώσει ψηλά το ανεμούριό της και προσπαθεί να βρει κατά πού θα φυσήξει ο επόμενος άνεμος. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα πρωτοσέλιδα της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας του Τύπου. Είναι προφανές ότι διαγκωνίζονται στην κούρσα που καταλήγει στον βατήρα για τη βουτιά στη μεγάλη δεξαμενή καραμανλικών αναγνωστών.
Η Εφημερίδα των Συντακτών και η Αυγή συμπίπτουν στον τίτλο και στη θέση, που καλύπτει.. την αφωνία του Σύριζα, ενώ για την Ώρα είναι από τις ελάχιστες φορές της ιστορίας της που ντύνεται εφημερίδα της πραγματικής επικαιρότητας, με ένα μη μεταφυσικό θέμα, χωρίς –όμως– να αποφεύγει την προβλεψιολογία και τη σεναριολογά.
Από τις υπόλοιπες εφημερίδες της ημέρας οι νεοδημοκρατικές Καθημερινή και Ελεύθερος Τύπος δίνουν, αναλογικά, μικρό χώρο στο γεγονός της ημέρας και, σχεδόν, σφυρίζουν αδιάφορα.

- από το harddog-sport