ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Με μεγάλο τιράζ η «Ελευθερία του Τύπου»...

...και γεύμα για το προσωπικό σε  ένα από τα πιο ακριβά εστιατόρια του Πειραιά

Χαμηλές πωλήσεις - τουλάχιστον χαμηλότερες του αναμενόμενου- σημειώνονται τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας της νέας εφημερίδας «Ελευθερία του Τύπου». Θυμίζουμε ότι την πρώτη ημέρα το κυριακάτικο φύλλο του Χρίστου Μουλίνου πούλησε περί τις 38.000 φύλλα πανελλαδικά. Τι επόμενες ημέρες και παρά το γεγονός ότι το τιράζ – τηρουμένων των αναλογιών, εξακολουθεί να είναι σε υψηλά επίπεδα, οι πωλήσεις ήταν χαμηλές.
Σύμφωνα με πληροφορίες του enimerosi24, Δευτέρα και Τρίτη, το τιράζ λέγεται ότι κινήθηκε πέριξ των 40.000 φύλλων, με αποτέλεσμα η εφημερίδα να έχει δυναμική παρουσία στα σημεία πώλησης σε..
ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά ως γνωστόν πια δεν υπάρχουν αναγνώστες και αυτοί που εξακολουθούν να διαβάζουν εφημερίδες δεν αλλάζουν εύκολα τις προτιμήσεις τους. Ετσι, όπως ακούστηκε και το μεταφέρουμε με επιφύλαξη, οι πωλήσεις του ημερήσιου φύλλου της κυμάνθηκαν περί τις 7 με 8 χιλιάδες φύλλα πανελλαδικά.
Παρόλα αυτά το κλίμα στην "Ελευθερία του Τύπου" είναι, λέει, εξαιρετικό και όπως γράφει το enimerosi24 προς ενίσχυση του καλού κλίματος ήταν και η απόφαση της ιδιοκτησίας της νέας εφημερίδας να καλέσει το προσωπικό σε γεύμα σε ένα από τα πιο ακριβά εστιατόρια του Πειραιά. Η κίνηση αυτή προκάλεσε θετική εντύπωση, όπως γράφει το enimerosi24, ειδικά στους προερχόμενους από τον ΔΟΛ εργαζομένους που δεν είχαν συνηθίσει σε τέτοιες κινήσεις όχι φυσικά το τελευταίο διάστημα, αλλά ακόμη και τις καλές εποχές του συγκροτήματος.