ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Πέθανε ο Γ. Χάγιος, ιδρυτής του Εργαστηρίου Δημοσιογραφίας

«EΦΥΓΕ» από τη ζωή χθες το πρωί ο Γιώργος Χάγιος, ο άνθρωπος που ίδρυσε το Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Η είδηση του θανάτου του ανακοινώθηκε από τους οικείους του μέσω της σελίδας του στο facebook: «"Εφυγε" αιφνίδια από κοντά μας ο ιδρυτής και δάσκαλος του Εργαστηρίου Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας, Γιώργος Χάγιος. Η θλίψη για την απώλεια τόσο για τους οικείους του όσο και για τις γενιές δημοσιογράφων που τον γνώρισαν περνώντας το κατώφλι του Εργαστηρίου είναι μεγάλη».
***
ΔΕΚΤΟ ΕΓΙΝΕ από το Mονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας το αίτημα των συλλόγων διοικητικών υπαλλήλων και τεχνικών για να παραταθεί η προσωρινή διαταγή, η οποία δεν επιτρέπει στη..
Digea υποβαθμίσει το τηλεοπτικό σήμα του τηλεοπτικού σταθμού Mega. Η απόφαση αυτή θα ισχύσει έως την εκδίκαση της κύριας υπόθεσης.
***
Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Κώστας Αρβανίτης, πρωην διευθυντής του ραδιοσταθµού «Στο Κόκκινο» και νυν στέλεχος στην 24Media, είναι αυτός που θα τρέξει το νέο ενημερωτικό ραδιόφωνο του ομίλου του Δημήτρη Μάρη. Ο Κ. Αρβανίτης έχει ήδη συµφωνήσει µε µια σειρά παραγωγών, αν και προς το παρόν τα ονόµατα των δηµοσιογράφων που θα συµµετέχουν στο εγχείρηµα δεν έχουν γίνει γνωστά. Σύντομα οι ανακοινώσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.