ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Ο Μαρινάκης και τα μυστικά του... δάσους

Kαραπαπάς - Μαρινάκης
Ο βρετανικός Guardian σε χθεσινοβραδινό δημοσίευμα με τίτλο: «Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης σε συνομιλίες εξαγοράς της Νότιγχαμ Φόρεστ», παρουσιάζει νέες πληροφορίες σχετικά με το πιθανό deal μεταξύ του ιστορικού αγγλικού συλλόγου και του Έλληνα επιχειρηματία.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που φιλοξενεί ο Guardian, ο Β. Μαρινάκης διατηρεί μυστικές συνομιλίες με την Νότιγχαμ, θέλοντας να ενώσει τις δυνάμεις του με τον τωρινό ιδιοκτήτη των «ξυλοκόπων» Φαουάζ Αλ Χασάουι. Αναφέρεται ακόμα πως οι επαφές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.
Σε περίπτωση που η Football League (Ένωση επαγγελματικών κατηγοριών) δώσει την έγκρισή της, τότε ο Β. Μαρινάκης θα αναλάβει τον έλεγχο του συλλόγου, με τον Χασάουι να διατηρεί ένα.. σημαντικό ποσοστό και να εξακολουθεί να βρίσκεται στα διοικητικά της ομάδας.
Στο δημοσίευμα σημειώνεται πως ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού επανεμφανίστηκε στο σκηνικό  όταν άρχισαν οι διαπραγματεύσεις Αμερικανών επιχειρηματιών με τον Χασάουι, με τον τελευταίο να επιλέγει, τελικά, τον Έλληνα εφοπλιστή.
Θα πρέπει να σημειώσουμε πως το όνομα του Β. Μαρινάκη είχε ξανακουστεί για τη Νότιγχαμ το περασμένο καλοκαίρι χωρίς να επιβεβαιωθεί από τον ίδιο. Τότε, η εξαγορά δεν προχώρησε λόγω των ποινικών διώξεων που αντιμετωπίζει ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, αποκάλυπτε η Telegraph.
Τέλος, το δημοσίευμα σημειώνει μεταξύ άλλων πως εφόσον κλείσει οριστικά η συμφωνία των δύο πλευρών τότε ο διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού, Γιάννης Βρέντζος, θα αναλάβει να «τρέξει» την αγγλική ομάδα.
Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κωνσταντίνος Καραπαπάς, σχολιάζοντας το δημοσίευμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, επιχείρησε να το υποβαθμίσει διαψεύδοντάς το, εμμέσως.








- efsyn.gr