ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Ποιους (δεν) εμπιστεύεται ο Κοντομηνάς στον Alpha

ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕ Βερύκιο και Χαριτάτο ο Δ. Κοντομηνάς που βλέποντας τον ραδιοφωνικό Alpha να εμφανίζει σημαντικές οικονομικές ζημιές, αποφάσισε την απομάκρυνση των δυο τους από τα επιτελικά πόστα τα οποία κρατούσαν. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι έπαψαν να ανήκουν στο δυναμικό του σταθμού. Συνεχίζουν κανονικά στα δημοσιογραφικά τους καθήκοντα.
***
ΤΟΝ ALPHA 989 αναλαμβάνει ο Περικλής Γκιόλιας. Έχοντας αποδείξει την ικανότητά του ως μάνατζερ, γυρίζοντας μέσα σε δύο μόλις χρόνια τη Sportday από ζημιές σε κερδοφορία,.. καλείται τώρα να κερδίσει ένα ακόμη στοίχημα: τη γρήγορη επιστροφή του ραδιοφώνου του ομίλου στα κέρδη. Ο Κοντομηνάς έχει κάθε λόγο να τον εμπιστεύεται.
***
ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ εκ πεποιθήσεως ΕΙΤΗΣΕΕ, ΕΝΕΔ, ΣΔΕ και ΕΔΕΕ σε ένα πράγμα συμφωνούν.
Ότι η αγορά των ΜΜΕ δεν πρέπει να υπόκειται σε καμία φορολογία. Δεν τους αρκεί η κατάργηση του Αγγελιοσήμου, τώρα ζητούν να καταργηθεί και ο ειδικός φόρος διαφήμισης. Σε κοινό κείμενο θέσεων, ενόψει του πολυνομοσχεδίου για τα media, εκφράζουν επιπλέον τη διαφωνία τους με την ηλεκτρονική πλατφόρμα διάθεσης του διαφημιστικού χρόνου που σχεδιάζουν Παππάς και Κρέτσος. Αναγνωρίζουν, πάντως, ως «επόπτη» των ΜΜΕ το ΕΣΡ. Μάλλον επειδή τους έχει καλομάθει, τόσα χρόνια, στην αδράνεια.
 ***
ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ δεν ανταλλάσουν μεταξύ τους τα στελέχη ξένου διαφημιστικού ομίλου. Οι αμερικανοί προσπαθούν να σβήσουν την φωτιά. Για την ώρα, απλώς την έχουν περιορίσει. Όμως, το πρόβλημα παραμένει και είναι σημαντικό. Ιδίως, μεταξύ της εταιρείας PR από τη μία και του media shop από την άλλη. Έχουν μπλεχτεί οικονομικά, επιχειρηματικά, μετοχικά και η κατάσταση θυμίζει εμπόλεμη ζώνη. Όλα αυτά φυσικά στοιχίζουν στον όμιλο.

Σάτυρος / fmvoice