ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Στόχος 60.000 πωλήσεις

Για το νέο φύλλο «Ελευθερία του Τύπου» 
– Οι κυκλοφορίες της προηγούμενης Κυριακής

Κάτι λιγότερο από 100.000 αναμένεται να είναι το τιράζ της νέας εφημερίδας «Ελευθερία του Τύπου» που θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα μεθαύριο Κυριακή 19 του μηνός.
Είναι σαφές από την απόφαση των επιτελών της εφημερίδας να προχωρήσουν σε τόσο μεγάλο τιράζ, ότι έχουν τοποθετήσει πολύ ψηλά τον πήχη των προσδοκιών τους, αφού θέλουν να μπουν δυναμικά στη μάχη των κυριακάτικων φύλλων… Στοχεύοντας προφανώς σε πολύ υψηλές κυκλοφορίες για την εποχή που μόνο το «Πρώτο Θέμα» μπορεί να διατηρεί ακόμη.
Συνήθως αυτά τα τιράζ όμως, συνοδεύονται και από σημαντικές προσφορές.. προς τους αναγνώστες και η εν λόγω εφημερίδα ξεκινάει με δύο δώρα που δεν συνιστούν αυτό που θα λέγαμε τον απόλυτο «κράχτη», δεδομένου ότι το λεξικό του Μπαμπινιώτη που προσφέρει έχει δοθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, ενώ το cd που επίσης προσφέρει είναι «πεθαμένο» δώρο, αφού κανείς πλέον δεν συλλέγει cd!
Πάντως οι επιτελείς του νέου φύλλου με το τιράζ που θα κυμαίνεται περίπου στις 100.000  υπολογίζεται ότι ποντάρουν σε ένα νούμερο αρκετά υψηλό, από 60 έως 70 χιλιάδες φύλλα.
Ενημερωτικά την προηγούμενη Κυριακή 12 Μαρτίου σύμφωνα με το πρακτορείο Ευρώπη οι εφημερίδες πούλησαν:

 - πηγή: enimerosi24