ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

O Σταύρος Ψυχάρης απαντάει στον Αλέξη Τσίπρα...

...και «καρφώνει» Μπόμπολα - Βαρδινογιάννη

Αντιγράφουμε από την ηλεκτρονική εκδοση του ΒΗΜΑΤΟΣ:
«Ανήθικο ψεύδος ότι υπεκλάπη μέρος του δανείου για την αγορά του 25% του ΔΟΛ»
Μετά την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή και στην αναφορά του για το δάνειο της αγοράς του 25% του ΔΟΛ από το γραφείο του κ. Σταύρου Ψυχάρη έγινε αργά το βράδυ της Τετάρτης η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ελπίζω ο κ. Τσίπρας να υπέπεσε θύμα των μυστικών υπηρεσιών του οι οποίες τον παρέσυραν σε γκάφα πρώτης γραμμής.
Δήλωσε ο κ. Τσίπρας ότι μέρος του δανείου για την αγορά του 25% των μετοχών του ΔΟΛ, ύψους 50 εκατ. ευρώ, υπεκλάπη . Είναι ένα ανήθικο ψεύδος.
Αμέσως μόλις υπεγράφη η σύμβαση, ο αείμνηστος Χρήστος Λαμπράκης παρέλαβε..
αυτοπροσώπως την επιταγή την οποία εμοίρασε στα τρία, όσοι και οι κληρονόμοι του. Δεν «διέφυγε» ούτε ένα ευρώ. Αυτά συνέβησαν το 2005 και προκύπτουν από τα αρχεία της τραπέζης.
Χρόνια αργότερα, όταν το Χρηματιστήριο γνώρισε τη γνωστή πτώση του, η δανειοδότρια τράπεζα συνέστησε στον Σταύρο Ψυχάρη να αγοράσει, αν μπορούσε, από το Χρηματιστήριο λίγες λίγες τις μετοχές του ΔΟΛ που προσφέρονταν στην αγορά σε τιμές προκλητικά χαμηλές, για να γίνει έτσι ο μοναδικός μέτοχος της εταιρείας. Τελικώς, η τράπεζα οργάνωσε επιτυχώς την αγορά των μετοχών του ΔΟΛ με δημόσια προσφορά για λογαριασμό του Σταύρου Ψυχάρη.
Ολες οι αγοραπωλησίες έγιναν χωρίς να περάσει ούτε ένα ευρώ από τα ταμεία του ΔΟΛ ή από τους προσωπικούς λογαριασμούς του Σταύρου Ψυχάρη.
Τέλος, ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να εκφράσει τη λύπη του διότι εν τη αγωνία του να δώσει απαντήσεις με ονόματα και στοιχεία για τη λεγόμενη διαπλοκή, λησμόνησε να αναφέρει ακόμη και τα ονόματα των λοιπών συνιδιοκτητών του Mega Channel. Και έτσι για μία ακόμη φορά ο κ. Τσίπρας κινδυνεύει να κατηγορηθεί για απόκρυψη της αλήθειας».