ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Αναστολή στην υποβάθμιση σήματος του Mega

Aναστέλλεται η τρίωρη στάση εργασίας την ώρα των δελτίων ειδήσεων των ιδιωτικών σταθμών που είχε εξαγγελθεί για απόψε. Η αναστολή των κινητοποιήσεων αποφασίστηκε καθώς δεν θα υπάρξει καμία μεταβολή - άρα δεν θα γίνει και υποβάθμιση του σήματος του Mega από την Digea, τουλάχιστον μέχρι την έκδοση απόφασης της προσωρινής διαταγής επί της  προσφυγής που κατέθεσαν οι ενώσεις εργαζομένων του  Mega. 
Η εξέλιξη αυτή σημειώθηκε μετά το σημερινό δικαστήριο στο οποίο οι εργαζόμενοι ζήτησαν να εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της απόφασης Digea τον Μάρτιο. Η απόφαση..
του δικαστή αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες αλλά μέχρι τότε δεν μπορεί να γίνει κάποια μεταβολή από την Digea.

ΥΓ Κι ένα σχόλιο (από το fb) του Γιάννη Καφάτου: «Η απόφαση του δικαστηρίου για τη Digea το μόνο που κάνει να παρατείνει την αγωνία μας και να δίνει ακόμη ένα περιθώριο στους αμέτοχους μετόχους του mega!  Επιτέλους ζάμπλουτοι κύριοι. Αποφασίστε για τις ζωές μας και το κανάλι σας! Έπιτέλους! Πόσο ακόμη θα μας κρατάτε ομήρους και  απλήρωτους!»