ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Αληθινό... fund;

Καλοτάξιδη η νέα εφημερίδα. Να μακροημερεύσει.
Αναμένουμε δε να υλοποιήσει την υπόσχεση της ότι θα βγάζει τις "αληθινές ειδήσεις".
Αν και η ταπεινή εμπειρία μας, μας λέει ότι δεν συμβαδίζει και τόσο το ξένο fund με τις αληθινές ειδήσεις. Γιατί και τα αφεντικά των ξένων funds δεν είναι πολύ καλύτερα από τους δικούς μας στην σχέση τους με την αλήθεια και την ελευθεροτυπία.
Εμείς, όμως, "ποντάρουμε" στην δημοσιογραφική ιστορία του Νίκου Χατζηνικολάου.
***
Η αληθινή έκπληξη
Έρχεται τον Μάρτιο. Η αγορά των εφημερίδων ανοίγει και αυτό θα επιβεβαιωθεί από εκεί που..
δεν το περιμένει σήμερα κανείς. Η νέα εφημερίδα θα έχει όλες τις προϋποθέσεις και τις βάσεις της επιτυχίας. Οι επικεφαλής της έχουν πετύχει σε ό,τι έχουν μέχρι σήμερα επιχειρήσει.  
Σε εφημερίδες και site.
***
Δεν σφραγίστηκαν
Σεβόμαστε την διαβεβαίωση του εμπορικού διευθυντή του ομίλου.
Η κινητοποίηση του ήταν άμεση στην φωτογραφική αποκάλυψη της Παρασκευής (δειτε ΕΔΩ)... Διαβεβαίωσε τον "Σάτυρο" ότι δεν υπήρξε κανένα σχετικό πρόβλημα και ότι ο όμιλος είναι εύρωστος εξυπηρετώντας όλες τις υποχρεώσεις του. Εμείς καταγράφουμε την απάντηση του και το θέμα μένει εδώ. Ωστόσο, η πηγή του "Σάτυρου" η οποία προέρχεται από πολύ σημαντική θέση της αγοράς, όχι των ΜΜΕ, επιμένει ότι μεσοβδόμαδα σφραγίστηκαν τρεις επιταγές του ομίλου. Μπορεί να μαζεύτηκαν άμεσα, αλλά, επιμένει ότι σφραγίστηκαν. 
Στο θέμα "ποντάρουμε" στο ότι όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος.

Σάτυρος (fmvoice)