ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Ο Κυριάκος διέγραψε τον Ψυχάρη από... φίλο του στο fb

Ο Σταύρος Ψυχάρης σε καμία περίπτωση δεν ενδιαφέρθηκε ούτε στο ελάχιστο για το όνομα του, την υστεροφημία του και το ίδιο ισχύει και για τα μέλη της οικογένειας του τα οποία όπως τελικά αποδείχτηκε  είχαν αποφασίσει ότι το μόνο που μετράει είναι η διασφάλιση των οικονομικών κεκτημένων της οικογένειας.
Οπως αποδείχτηκε η λάμψη του χρυσού ήταν πιο ισχυρή από το μαύρο που θα κοσμεί το όνομα Ψυχάρη από εδώ και πέρα στην ιστορία του Τύπου, αλλά και της χώρας.
Τον Σταύρο Ψυχάρη τον εγκατέλειψαν επιδεικτικά και δημόσια ακόμη και εκείνοι που μέχρι το τελευταίο λεπτό εκείνος στήριζε με πάθος.
Η κυνικότητα δεν ήταν όπως φαίνεται μόνο δικό του προνόμιο. Για παράδειγμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρά το γεγονός ότι επί ένα χρόνο τα έντυπα και τα sites του ΔΟΛ μετατράπηκαν σε κάτι σαν την προσωπική και οικογενειακή του.. σελίδα στο Facebook, δεν ξέχασε ποτέ τις  διαχρονικές κόντρες της οικογένειας Μητσοτάκη με τον ΔΟΛ, δεν ξέχασε τα tweets «για την πιο φαύλη οικογένεια», ούτε ότι στην εσωκομματική διαδικασία ο ΔΟΛ είχε στηρίξει τον Μεϊμαράκη.
Ετσι την ώρα που ο Ψυχάρης έπεφτε στη θάλασσα και ζήτησε από τον Κυριάκο να του ρίξει ένα σωσίβιο, εκείνος το μόνο που έκανε ήταν να τον διαγράψει από… φίλο στο FB και να τον αφήσει να πνιγεί. Βέβαια μαζί με τον Ψυχάρη ο Κυριάκος άφησε να πνιγούν και 500 εργαζόμενοι, αλλά είπαμε η κυνικότητα δεν κάνει διακρίσεις...

- από κείμενο στο enimerosi24 υπό τον τίτλο «Η αδιαφορία του Ψυχάρη για το όνομα του / Η απόφαση που του γύρισε μπούμερανγκ και γκρέμισε μια πορεία 45 ετών» (oλόκληρο ΕΔΩ)