ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Παραβρώμισε…

Γράφει ο Νίκος Μπογιόπουλος
 
Για όποιον είχε το κουράγιο να παρακολουθήσει χτες τη Βουλή δεν υπάρχει αμφιβολία. Η… στάθμη έχει ανέβει πολύ. Και πολύ επικίνδυνα.
Η ευτέλεια από την οποία τρέφονται τα δήθεν «αντισυστημικά» φίδια δεν έχει προηγούμενο. Εξίσου φανερό είναι ότι δεν έχει και πάτο. Εκτός από τον πάτο στον οποίο οδηγούνται οι «σωτήρες μας» κατά πως τους οδηγεί ο κατήφορος.
Σας παρακαλούμε πάρτε τις ομιλίες των βασικών «μονομάχων». Διαβάστε την ομιλία του Καμμένου. Μετά πάρτε την ομιλία του Τσίπρα. Και στη συνέχεια την ομιλία του Μητσοτάκη. Και της Γεννηματά.
Μην αφαιρέσετε τίποτα. Αλλά και μην συμψηφίσετε τίποτα. Απλώς προσθέστε τα. Ναι. Εμείς θεωρούμε ότι λένε όλοι τους την αλήθεια.
Πάρτε, λοιπόν, τις βρωμιές που καταλογίζει ο ένας στον άλλον. Πάρτε τις βρωμιές που.. αναδύονται από τα λεγόμενα του καθενός για την διαχείριση των άλλων. Συμπληρώστε τα με τις βρωμιές που οι ίδιοι αποκαλύπτουν για τραπεζίτες, για μιντιάρχες, για πολιτικούς τους αντιπάλους.   
Παρακολουθήστε πως στο βούρκο αυτού του όμορφου, ηθικά και αγγελικά πλασμένου κόσμου
  • η βρωμιά - Ζήμενς τσακώνεται με τη βρωμιά - βοσκοτόπια,
  • η βρωμιά - Αγροτική με τη βρωμιά - Αττική,
  • οι κραυγές για τις «οφ σορ της Αυγής» με τις ατάκες για τα «δάνεια του Κήρυκα Χανίων»,
  • η βρωμιά των γάτων Ιμαλαίων με τη βρωμιά των κομμάτων μπαταχτσήδων, των μιντιαρχών αεριτζήδων και των τραπεζιτών νταβατζήδων.
Μέσα σε όλα αυτά βάλτε και ολίγη από αναφορές σε «ναρκέμπορους». Σε «Κολομβίες», σε «μίζες» και άλλα τέτοια συνηθισμένα στα Αρλεκιν της «υγιούς επιχειρηματικότητας» και της πολιτικής εντιμότητας.
Και μετά πάρτε τα άπλυτα του ενός με τα οποία προσπαθεί να ντύσει τη γύμνια του ο άλλος – και τούμπαλιν – και προσθέστε τα. Το άθροισμα που θα προκύψει σε αυτό το πλούσιο βεστιάριο με τα μαραμένα φύλλα συκής, δεν είναι τίποτα λιγότερο από αυτό που περιγράφει μία και μόνο λέξη: ΣΑΠΙΛΑ.
Καλή λευτεριά.

- από το imerodromos