ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Νέα πρόσωπα στα ενημερωτικά της ΕΡΤ

A. Ραβανός, Βούλα Κεχαγιά
Μετατίθεται όπως όλα δείχνουν η αλλαγή σκυτάλης στην «Αίθουσα σύνταξης» της ΕΡΤ και ο Νίκος Παναγιωτόπουλος θα παραδώσει στην Κατερίνα Ακριβοπούλου κατά μία εβδομάδα αργότερα από ό,τι αρχικά ήταν προγραμματισμένο.
Έτσι αντί της 6ης Φεβρουαρίου που είχε ανακοινωθεί ότι θα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή με τη νέα της σύνθεση, τελικά θα γίνει την παραπάνω Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου. Ως προς τους δημοσιογράφους που θα ενισχύσουν την παρέα της εκπομπής φαίνεται να έχουν προβάδισμα ο Άρης Ραβανός και η Βούλα Κεχαγιά από ΤΟ ΒΗΜΑ και ΤΑ ΝΕΑ αντίστοιχα.
Μοιραία μετατίθεται και η ημερομηνία του νέου δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ που θα παρουσιάζει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Εκτός απροόπτου λοιπόν η πρεμιέρα θα γίνει στις 20 Φεβρουαρίου και όλα..
θα είναι καινούργια και διαφορετικά. Από το σήμα του δελτίου και τα σκηνικά έως τα γραφικά.
Στόχος από ό,τι ακούγεται είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου οπτικοποιημένου δελτίου ειδήσεων, γρήγορου, με πολλά βίντεο και με συνδέσεις από τα σημεία που εξελίσσονται τα γεγονότα ενώ μεγάλο βάρος θα δοθεί και στις ειδήσεις από το εξωτερικό που είναι και το ατού της ΕΡΤ με τους ανταποκριτές της σε όλα τα σημεία του πλανήτη.
Τέλος στο νέο δελτίο θα συμμετέχουν και σχολιαστές τα ονόματα των οποίων ακόμη δεν έχουν οριστικοποιηθεί… Πιθανότατα, ανάμεσά τους να είναι η Κατερίνα Ακριβοπούλου και η Βούλα Κεχαγιά.
- από το enimerosi24