ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Χρυσή Αυγή και Δένδιας τρομοκρατούν δημοσιογράφους

Aνακοίνωση της Πρωτοβουλίας για την Ανατροπή (παράταξη στο χώρο της ΕΣΗΕΑ):
Ωμές απειλές κατά αγωνιστών δημοσιογράφων εξαπέλυσαν τις τελευταίες ημέρες η Χρυσή Αυγή και ο Νίκος Δένδιας.
Η νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση στοχοποίησε την Αφροδίτη Τζιαντζή για το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της από τα αίσχη και τις προκλήσεις των μελών και οπαδών της στο Εφετείο.
Όσο για το κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ, εγκάλεσε δημοσίως στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής τον Πέτρο Παπακωνσταντίνου επειδή… παρεκκλίνει από τη γραμμή της εφημερίδας του όσον αφορά στο ποιος φέρει την ευθύνη για την κρίση και τα λουκέτα στα μαγαζιά του κέντρου.
Σαν να έχουν βγει από την ίδια «μήτρα», το ακροδεξιό μόρφωμα και ο πρώην υπουργός.. επιχειρούν ολοφάνερα να τρομοκρατήσουν συναδέλφους οι οποίοι, με τη δουλειά τους και τις απόψεις τους, αποδεικνύονται «ενοχλητικοί» για το σύστημα και τις δυνάμεις καταστολής. Αποκαλύπτοντας, παράλληλα, τόσο τις σχέσεις κράτους και παρακράτους όσο και τα πραγματικά αίτια της κρίσης.
Δεν θα τους περάσει. Δεν θα μας φιμώσουν. Θα ηττηθούν.
Καλούμε τους συναδέλφους και τα σωματεία του κλάδου να υψώσουν τείχος στην επιχείρηση τρομοκράτησης και περιστολής της ελεύθερης έκφρασης και της ερευνητικής δημοσιογραφίας. Και την ΕΡΤ να σταματήσει να προβάλει τους οπαδούς του μίσους και του ρατσισμού, τους εραστές του Χίτλερ.
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ