ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Δεν έπεισε ο Μανώλης Καψής

Δεν βγαίνει τη Δευτέρα δελτίο ειδήσεων στο Mega

Δεν θα βγει τελικά δελτιο ειδήσεων τη Δευτερα το μεσημέρι στο Mega. Oι δημοσιογράφοι που μαζεύτηκαν την Κυριακη στον 6ο όροφο στα γραφεία του καναλιού της Μεσογείων, απέρριψαν την πρόταση του Μανώλη Καψή και αποφάσισαν οτι δεν πρέπει να αρθούν οι επισχέσεις και για νομικούς λόγους και για λόγους στρατηγικής.
Ο ίδιος ο διευθυντής ειδήσεων του καναλιού Μανώλης Καψής έγραψε στο facebook:
"Τελικά οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι, παρά τις αρχικά θετικές αντιδράσεις που με έκαναν να πιστεύω οτι υπάρχει η διάθεση να επιστρέψουμε.. αποφάσισαν οτι δεν πρέπει να αρθουν..
οι επισχέσεις (και για νομικους λογους και για λογους στρατηγικης) και οτι δεν θα βγει δελτίο.
Ήμουν της άποψης οτι πρέπει να βγούμε δυναμικά στον αέρα και να στείλουμε το μήνυμα οτι το mega ειναι ζωντανό. Να θέσουμε προ των ευθυνών τους τόσο τους μετόχους, οσο και τις Τράπεζες και να αποκρούσουμε την προσπάθεια της digea να μας οδηγήσει σε ξαφνικό θάνατο. Δεν έπεισα.
Ειδήσεις, έστω το μεσημέρι, με τα πενιχρά μεσα που διαθέτουμε, χωρις την συμμετοχή των συνάδελφων -στα πιο κρίσιμα ρεπορτάζ- δεν βγαίνουν.
Προσπάθησα να βγάλουμε δελτίο με όσους θα ήθελαν να γίνει ακόμα μια προσπάθεια, τωρα που η διαπραγμάτευση με τις Τράπεζες ειναι σε κρίσιμο σημείο, ώστε να εχουμε φωνή και "μοχλό πίεσης." Ήταν αυτονόητο οτι κανεις συνάδελφος που εχει βρει κάπου αλλού εργασία για να τα βγάλει πέρα - απλήρωτος επί 8 μηνες απο το mega- δεν θα ήταν υποχρεωμενος να δώσει το παρόν η να άρει την επίσχεση για απροσδιόριστο χρόνο. Η πρόθεση μου ήταν να βγάλουμε ειδήσεις έως το τέλος του μήνα.
Η πρόταση μου δεν έγινε δεκτή..."