ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Η ΕΡΤ (επιτέλους) έκοψε τη Χρυσή Αυγή

Η Δημόσια Τηλεόραση αποφάσισε να μην μεταδώσει την ομιλία του Μιχαλολιάκου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής επειδή, όπως ανακοίνωσε χαρακτηριστικά, «είναι διάσπαρτη από ρητορική μίσους και ρατσιστικού λόγου». Ιδού ολόκληρη η ανακοίνωση: «Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΡΤ, αφού άκουσε την ομιλία του Προέδρου της Χρυσής Αυγής κ. Νίκου Μιχαλολιάκου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος στις 24/02/2017, αποφάσισε ομοφώνως ότι η ομιλία δεν είναι μεταδόσιμη από τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, γιατί είναι διάσπαρτη από ρητορική μίσους και ρατσιστικού λόγου».
Σημειώστε επιπλέον πως η ΠΟΣΠΕΡΤ αποφάσισε «ότι κάθε φορά που θα προγραμματίζεται από την ΕΡΤ προβολή της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, με.. οποιοδήποτε τρόπο, θα πραγματοποιούνται στάσεις εργασίας κατά τη διάρκεια αυτής της προβολής, ούτως ώστε όποια ώρα και αν ήθελε προγραμματιστεί από τη Διοίκηση ανάλογη μετάδοση, αυτή να μην μπορεί να πραγματοποιηθεί».

Δ. Κανελλόπουλος (ΕφΣυν)