ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Στο «Εθνος» οι περισσότεροι αναγνώστες των «Νέων»

Μπορεί να λέγεται ότι οι αναγνώστες που διάβαζαν ΒΗΜΑ και ΝΕΑ να μην παίρνουν άλλες εφημερίδες αλλά τα νουμερα με τις κυκλοφορίες άλλα δείχνουν.
Οπως φαίνεται, με τη μη κυκλοφορία των ΝΕΩΝ αρκετά φύλλα γύρω στις 5 με 6 χιλιάδες μοιράστηκαν ανάμεσα σε Εθνος, Εφημερίδα των Συντακτών, Δημοκρατία και Ελ. Τύπο.
Τα ΝΕΑ την κρίσιμη Τετάρτη 8/2 που είχαν εξώφυλλο τα «κεφαλάκια» και το ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, πούλησαν 40% περισσσότερα σε σχέση με την Τετάρτη 01/2, ενώ όλες οι άλλες εμειναν στα ίδια επίπεδα.
Την Πέμπτη 9/2, την Παρασκευή 10/2 και το Σάββατο 11/2 που δεν κυκλοφόρησαν ΤΑ ΝΕΑ, λόγω της
γνωστής «ασφυξίας», οι «ανταγωνιστές» πούλησαν:
ΕΘΝΟΣ συν 41% στις 9/2, συν 31% στις 10/2, συν 54% το Σάββατο. Αυξημένα ποσοστά..
-αν και μικρότερα από αυτά του ΕΘΝΟΥΣ- στις πωλήσεις τους σημείωσαν και η Εφημερίδα των Συντακτών και η Δημοκρατία.
Την Δευτέρα 13/2 -όταν πάλι δεν κυκλοφόρησαν ΤΑ ΝΕΑ- το ΕΘΝΟΣ αύξησε τις πωλήσεις του κατά 43%, η Εφημερίδα των Συντακτών 16%, ο Ελ. Τύπος 13,5%, η Δημοκρατία 9% (δείτε αναλυτικά στον πίνακα)
Τα στοιχεία για τις πωλήσεις την Τρίτη 14/2 όταν ξαναβγήκαν Τα ΝΕΑ και πρωτοκυκλοφόρησε η νέα εφημερίδα του Χατζηνικολάου «Αληθινές Ειδήσεις», δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά και αναμένονται με
ενδιαφέρον.