ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Καρακούσης: Ο ΔΟΛ μπορεί να αναγεννηθεί, αλλά...

...αλλά εξαρτάται σε τι χέρια θα πέσει
- Μπορεί να σωθούν κάποιες θέσεις εργασίας, όχι όλες 

Η κίνηση από πλευράς τραπεζών για τον ΔΟΛ «άνοιξε έναν δρόμο που είναι δύσβατος, αγκαθωτός, αλλά δρόμος». Λόγια του Αντώνη Καρακούση από τα μικρόφωνα του Βήμα fm λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Πέμπτης, οπότε βγήκε τηλεφωνικά στη νυχτερινή εκπομπή τού Μάκη Προβατά (μαζί με τον τελευταίο ήταν και Γιάννης Ζουμπουλάκης) προκειμένου να ενημερώσει τους ακροατές για τις εξελίξεις στον Οργανισμό.
Ο Μάκης Προβατάς στην έναρξη της εκπομπής εκτίμησε ότι η κίνηση των τραπεζών (δείτε ΕΔΩ ) είναι θετικό βήμα, γιατί το πρόβλημα βγήκε από την ακινησία και πήρε τον δρόμο του. Μεταφέροντας το κλίμα μεταξύ των εργαζομένων ανέφερε ότι γύρω στις 4 το απομεσήμερο.. στο κτίριο της Μιχαλακοπούλου υπήρξε ανακούφιση, «ένα ουφ» όπως είπε χαρακτηριστικά.
Ο Αντώνης Καρακούσης, ο διευθυντής του κυριακάτικου ΒΗΜΑτος, φάνηκε αισιόδοξος, αλλά προσεκτικός στις εκτιμήσεις του για το τι μέλλει γενέσθαι.
- διαβάστε τη συνέχεια στο harddog-sport (ΕΔΩ)