ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Κουρασμένος ο Νίκος Χατζηνικολάου

«Αξίζει να διαβάσετε τις Ειδήσεις. Κάθε μέρα και πιο όμορφες, κάθε μερα και πιο πλούσιες, κάθε μέρα και πιο αιχμηρές. Η εφημερίδα μας είναι στα περίπτερα και σας περιμένει». Αυτά έλεγε το πρωί της Πέμπτης, στην ραδιοφωνική του εκπομπή, ο Νίκος Χατζηνικολάου ανάμεσα σε μουσικές στο προμοτάρισμα του Μπεσέλ Προάκτιβ και της Βόλβο.
Ο εκδότης της Real και των Ειδήσεων χθες ισχυρίστηκε ότι δεν έχει ξοδευτεί έστω και ένα ευρώ για τη διαφήμιση της νέας έκδοσης. «Βγάλαμε αυτήν την εφημερίδα, χωρίς να έχουμε ξοδέψει μέχρι στιγμής ούτε ένα ευρώ σε διαφήμιση», είπε ο Ν. Χατζηνικολάου
Οπως γράφει ο harddog ο εκδότης μίλησε και για την προσωπική κόπωση των ημερών από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, αφού η εφημερίδα κλείνει τις σελίδες της αργά, ενώ το πρωί..
έχει ραδιοφωνική εκπομπή στις 10, το βράδυ τηλεόραση στον ΑΝΤ1 και αμέσως μετά πάλι εφημερίδα. Προσπαθεί να αντιμετωπίσει την κούραση, όπως είπε, ρίχνοντας κάναν υπνάκο στις μετακινήσεις του.

- διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ στο μπλογκ του harddog-sport (ΕΔΩ)