ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Στενοχωρήθηκε ο Χατζηνικολάου για το ΒΗΜΑ. Οντως!

«Moυ έλειψε ΤΟ ΒΗΜΑ αυτή την Κυριακή. Οσο κι αν διαφωνούσα με κάποια από τα άρθρα της, ομολογώ ότι στενοχωρήθηκα πολύ που δεν την βρήκα στα περίπτερα, όντως».
Αυτά έλεγε ο εκδότης της κυριακάτικης Real News, Νίκος Χατζηνικολάου στην ραδιοφωνική εκπομπή του την Δευτέρα το πρωί. Και αμέσως μετά, για να ξεπεράσει την στενοχώρια του, έπιασε να προμοτάρει τις εφημερίδες του (παλιες και νέες).
Ειρήσθω εν παρόδω η νεα (ημερήσια) εφημεριδα του Χατζηνικολάου «Aληθινές Ειδήσεις» κυκλοφορεί αύριο Τρίτη 14 Φεβρουαρίου στα περίπτερα με χαμηλό τιράζ γι αυτό κι ο εκδότης προέτρεπε τους ακροατές του να κάνουν..
κρατήσεις στον περιπτερά τους γιατί προφανώς το φύλλο θα εξαντληθεί.
Ο Ν. Χατζηνικολάου έχει βρει, λένε, επενδυτή ένα ξένο fund (δείτε ΕΔΩ) που θα καλύψει τις οικονοµικές ανάγκες της έκδοσης του νέου εντύπου (στη Real News παραπονιούνται εδώ και καιρό για καθυστερήσεις στη μισθοδοσία...).

ΥΓ Ούτε κουβέντα στην εκπομπή του ο Χατζηνικολάου για την απόφαση του δικαστηρίου που άνοιξε τον δρόμο για επανακυκλοφορία του ΒΗΜΑΤΟΣ και των ΝΕΩΝ...