ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Ο Ν. Δένδιας εγκαλεί δημοσιογράφο της «Καθημερινής»...

...γιατί δεν έχει ίδια άποψη με τον Αλαφούζο (BINTEO)

Νέα "μαθήματα" δημοσιογραφίας, από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Νίκο Δένδια αυτή τη φορά. Μετά την έκρηξη του Μακάριου Λαζαρίδη κατά δημοσιογράφων της ΕΡΤ την περασμένη εβδομάδα, ο πρώην γαλάζιος υπουργός είπε σε δημοσιογράφο ότι πρέπει να έχει την άποψη του αφεντικού του αλλιώς δεν μπορεί να δουλεύει σε αστική εφημερίδα! Με αφορμή την κατάσταση των καταστημάτων στο κέντρο της Αθήνας, ο Νίκος Δένδιας επιτέθηκε κατά του δημοσιογράφου της "Καθημερινής", Πέτρου Παπακωνσταντίνου.
Το επεισόδιο συνέβη στην εκπομπή του Πάνου Χαρίτου, "Focus" στην ΕΡΤ, με καλεσμένους τον Νίκο Παππά και τον Νίκο Δένδια. Όταν ο δημοσιογράφος Πέτρος Παπακωνσταντίνου έθεσε..
ερωτήματα στον N. Δένδια για τα κλειστά καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας και υποστήριξε ότι κύρια αιτία είναι η οικονομική κρίση, ο Νίκος Δένδιας ούτε λίγο ούτε πολύ του είπε ότι επειδή η "Καθημερινή" υποστηρίζει ότι γι' αυτό φταίει η ελλιπής αστυνόμευση δεν δικαιούται να έχει άλλη άποψη!
 Ο Δένδιας ενοχλήθηκε και εγκάλεσε τον δημοσιογράφο διότι δεν συμπίπτει η άποψή του με τη γραμμή του εργοδότη του Αλαφούζου. Μάλιστα του είπε ότι, ακούγοντάς τον θεώρησε ότι στον ελεύθερο χρόνο του «γράφει σε κάποια εφημερίδα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ»...
Δείτε το βίντεο με το χαρακτηριστικό απόσπασμα - που αποδεικνύει πώς ονειρεύεται την ελευθερία του τύπου ο κύριος Δένδιας:


- πηγή: documentonews