ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Κουρτάκης - Καμμένος: αγωγές, μηνύσεις, απαντήσεις

Απάντηση σε όσα ανέφερε ο αρχηγός των ΑΝΕΛ και  υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος από το βήμα της Βουλής (δείτε το βίντεο πιο κάτω), κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ, έδωσε το βράδυ της Τετάρτης, ο εκδότης των Παραπολιτικών Γιάννης Κουρτάκης.
Αναλυτικά o εκδότης των Παραπολιτικών Γιάννης Κουρτάκηςαναφέρει:
«Αποδείχθηκαν όλα. Υπουργός της κυβέρνησης, προκειμένου να φιμώσει τον Τύπο, συκοφαντεί και λασπολογεί ασύστολα, κρυπτόμενος πίσω από τον νόμο περί ευθύνης υπουργών και τη βουλευτική του ασυλία. Για όλες τις συκοφαντίες του συγκεκριμένου, έχω ήδη ασκήσει αγωγές και μηνύσεις. Φυσικά, ο εν λόγω, ήδη κριθείς πλειστάκις ως συκοφάντης σε σειρά δικών, δεν ενδιαφέρεται ούτε για την αλήθεια, ούτε για την ακεραιότητα. Συνεχίζει να λασπολογεί με έναν στόχο. Να μας σπιλώσει, να μας τρομάξει και τελικώς να μας φιμώσει. Είναι πολύ γελασμένος...».
Σημειώνεται ότι σήμερα στα δικαστήρια της Ευελπίδων εκδικαζόταν η υπόθεση.. του επικεφαλής των «Παραπολιτικών» Γιάννη Κουρτάκη και του διευθυντή του ομίλου Παναγιώτη Τζένου εναντίον των οποίων είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για συκοφαντική δυσφήμηση μετά από μήνυση του Πάνου Καμμένου.
Η υπόθεση ήταν να εκδικαστεί στις 13 Ιανουαρίου 2017, αλλά είχε πάρει αναβολή λόγω κωλύματος του συνηγόρου Μάκη Βορίδη.