ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Οι απλήρωτοι του Πήγασου ψάχνουν το αφεντικό...

Κι ο Φώτης Μπόμπολας ετοιμάζει... μπάρμπεκιου στην Μεταμόρφωση

Την ώρα που ο Φώτης Μπόμπολας διατείνεται πως θα σώσει το Mega καταστρώνοντας “σχέδια” με τις τράπεζες και πως συνομιλεί με τον Ιβάν Σαββίδη για να τον κάνει συμπαίκτη και στον “Πήγασο” (δείτε ΕΔΩ), η κοροϊδία στο εκδοτικό συγκρότημα έχει χτυπήσει…ταβάνι.
Οι οφειλές έχουν ξεπεράσει τους 4,5 μήνες (Οκτώβριος, Νοέμβριος, Δεκέμβριος, Ιανουάριος, 15νθημερο Φεβρουαρίου) ενώ παρά το γεγονός πως την Τρίτη είχε εκδοθεί ανακοίνωση για την καταβολή ενός 15νθημέρου την Τετάρτη 15/2, χθες με νέα ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Προσωπικού οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν πως για “τεχνικούς’” λόγους της ΕΤΕ το δεκαπενθήμερο θα είναι διαθέσιμο στους τραπεζικούς λογαριασμούς από τις 8 το πρωί της Πέμπτης 16/2!
Η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει με τον εκδοτη τις τελευταίες μέρες να..
κρύβεται και να μην εμφανίζεται στους εκπροσώπους των εργαζομένων οι οποίοι ζητούν συνάντηση ενώ αίσθηση προκαλεί η αποστασιοποίηση του “πατριάρχη” Γιώργου Μπόμπολα που σε ανάλογες περιπτώσεις επενέβαινε σώζοντας τα προσχήματα για την πάλαι ποτέ παντοδύναμη οικογένεια.
Και μέσα σ΄όλα, η εργοδοσία ρίχνει και το… τρολάρισμα του αιώνα καθώς για την Τσικνοπέμπτη, από το μεσημέρι και μετά έχει προγραμματίσει μπάρμπεκιου, στον περίβολο του κτιρίου της Μετομόρφωσης. Δηλαδή, λέει, Τσικνοπέμπτη με τους εργαζόμενους και πληρωμένους και… χορτασμένους!