ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Αυτόφωρο για τον Γιώργο Λιάγκα

…ύστερα από μήνυση της Αθηναϊδος Νέγκα 

«Η γνωστή δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα ανέθεσε στο δικηγορικό μας γραφείο να υποβάλλουμε έγκληση για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του δημοσιογράφου Γιώργου Λιάγκα για τα όσα εκείνος ισχυρίστηκε σήμερα κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής με τίτλο «Πρωινό στην Αθήνα», που παρουσιάζει στο ραδιοφωνικό σταθμό ΛΑΜΨΗ 92.3».
Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια και προσθέτει:
«Κατά την κρίση του δικηγορικού μας γραφείου τα όσα ισχυρίστηκε στην εν λόγω εκπομπή ο κ. Γιώργος Λιάγκας συνιστούν διάπραξη του αδικήματος της συκοφαντικής δυσφήμησης. Εις βάρος του Γιώργου Λιάγκα κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία».
Στην εκπομπή του ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε άκρως αρνητικά τη νέα σατιρική εκπομπή..  του ΣΚΑΙ, Rodeo, με τους Βαγγέλη Περρή, Αθηναϊδα Νέγκα και Άννα Μαρία Βέλλη, που έκανε πρεμιέρα χθες, και προέβη σε βαρείς και προσβλητικούς προσωπικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος της Αθηναϊδος Νέγκα: «Καλά, άντε και ο Περρής έχει ένα χιούμορ και είναι ικανός άνθρωπος, η άλλη η Νέγκα, αυτή η νεκροφιλό… γιατί δεν της βάζουν ένα φέρετρο να κάνει εκπομπή;».