ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Το σχόλιο που έσβησε η Ελενα Ακρίτα...

Οι δηλώσεις συναδέλφων στη LiFO και «ο βαθύπλουτος εκδότης "μας"»

Επικριτική εμφανίστηκε (για λίγο όμως) η Ελενα Ακρίτα απέναντι σε συναδέλφους της στον ΔΟΛ εξαιτίας των δηλώσεών τους στη LIFO πως για όλα φταίνε οι άλλοι κι όχι ο Σταύρος Ψυχάρης («ο βαθύπλουτος εκδότης "μας"» - όπως τον αποκαλεί η Ακρίτα). Αφορμή για το επικριτικό σχόλιο της Ακρίτα στο fb (που κατέβηκε μετά από λίγο) στάθηκε η ανάρτηση του Παναγιώτη Ιατράκη που αναφέρεται στο αν θα επιτραπεί ή όχι από τους εργαζομενους στον εκδότη να ξαναγράψει το κύριο άρθρο του Βήματος σαν να μη συμβαίνει τίποτα... Ακολουθεί το σχόλιο (που κατέβηκε) της Ελενας Ακρίτα που συνυπογράφει τον προβληματισμό του Π. Ιατράκη:
Ελένα Ακρίτα: Συνυπογράφω και το τελευταίο "και". Διότι, αν κρίνουμε από τις δηλώσεις συναδέλφων (LIFO) - για όλα φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον βαθύπλουτο εκδότη "μας".
Παναγιώτη Ιατράκης: Οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ σήμερα χαιρόμαστε αλλά δεν πανηγυρίζουμε. Και πρέπει να συζητήσουμε κάποια πράγματα, όπως για παράδειγμα αν τη δικαστική μάχη που κερδίσαμε, τη δώσαμε για να μπορέσει ο εκδότης να ξαναγράψει το κύριο άρθρο του Βήματος σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Και αν τυπικά έχει αυτό το δικαίωμα για λίγες μέρες ακόμα, εμείς τι έχουμε να πούμε για αυτό; Δεν πρέπει να πούμε κάτι; Προσωπικά δεν ανέχομαι άλλο να με βρίζουν λαμόγιο και ΑΡΔ εξαιτίας αυτού του τύπου και θα το διατρανώσω με όποιο μέσο διαθέτω. Πρέπει ομως να πάρουμε και κάποιες συλλογικές αποφάσεις για αυτό.
(ΤΑ ΝΕΑ αύριο ξανά στα περίπτερα και την Κυριακή το Βήμα. Και τουλάχιστον για τους επόμενους δύο τρεις μήνες, μέχρι να πάρει τις αποφάσεις του ο ειδικός εκκαθαριστής, τα χρήματα που θα πληρώνετε θα πηγαίνουν μονο στις λειτουργικές ανάγκες και σε εμάς, τους εργαζομένους που τα έχουμε ανάγκη.)
ΥΓ Τελικά αν καποιος συνυπογράφει «και το τελευταίο "και"», τότε ποιος ο λόγος να διαγράψει το σχόλιό του; Ισως, όπως ειπε κάποιος, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές -και κυρίως με τη σημερινή θετική δικαστική απόφαση για τον ΔΟΛ- να μην υπάρχει χώρος και πολυτέλεια για επικρίσεις απέναντι σε συναδέλφους. Απέναντι στον εκδότη όμως;