ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

O Bασίλης Μουλόπουλος ανέλαβε στον ΔΟΛ!

- Ο Ψυχάρης του ζήτησε «να συμβάλει στην επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων του Οργανισμού» 
- Τι δηλώνει ο Μουλόπουλος (UPD)

Πρόταση στο πρώην στέλεχος του ΔΟΛ και πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Μουλόπουλο να αναλάβει τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη έγινε από την διοίκηση του Οργανισμού (δηλαδή από τον Σταύρο Ψυχάρη).
Η πρόταση έγινε προκειμένου ο Β. Μουλόπουλος (μέχρι σήμερα πρόεδρος του ΔΣ της Αυγής) να συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων και του αδιεξόδου στο οποίο έχει περιέλθει ο ΔΟΛ. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά την πρόταση «αποδέχθηκε πρόθυμα» ο Μουλόπουλος, που αυτή τη στιγμή έχει την ιδιότητα του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Αυγής.
Η σχετική συμφωνία ανακοινώθηκε μέσω της ιστοσελίδας της εφημερίδας το Βήμα ως εξής:
"Ανακοίνωση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη Α.Ε.: Η Διοίκηση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη Α.Ε. εζήτησε χθες από τον κ. Βασίλη Μουλόπουλο, ο οποίος διετέλεσε..
επί δυο δεκαετίες διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας «Το Βήμα» (απ’ όπου αποχώρησε όταν εξελέγη βουλευτής του Συνασπισμού της Αριστεράς), πρώην Πρόεδρο της ΠΟΕΣΥ, να συμβάλει στην επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων του ΔΟΛ.
Ο κ. Μουλόπουλος απεδέχθη προθύμως την πρόταση."
Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, ο Βασίλης Μουλόπουλος έκανε την εξής δήλωση:
«Η τριαντάχρονη θητεία μου στο ΔΟΛ και η φιλία μου με τους συναδέλφους με ώθησαν να αναμειχθώ στην προσπάθεια διάσωσης του Οργανισμού και των ιστορικών του εφημερίδων».
Κύκλοι της κυβέρνησης επισημαίνουν ότι οι ανακοινώσεις για Μουλόπουλο και ΔΟΛ αποτελούν μονομερή ενέργεια του Σταύρου Ψυχάρη. Ερωτηματικό, πάντως, παραμένει το αν υπάρχει υποψήφιος επενδυτής για να «μπει» στον ΔΟΛ καθώς έχει ακουστεί το όνομα του Ιβάν Σαββίδη που προτιθεται, λέει, να βάλει σε πρώτη φάση 20 εκατ. στο Συγκρότημα.

ΥΓ Πολλοί από τους εργαζόμενους της Μιχαλακοπούλου χαμογέλασαν στο άκουσμα της είδησης για εμπλοκή Μουλόπουλου στον ΔΟΛ. Ο Μουλόπουλος ήταν πάντα αγαπητός ανάμεσα στους συναδέλφους του στη Χρήστου Λαδά και στη Μιχαλακοπούλου... Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Μουλόπουλος δεν έχει λεφτά για να αναλάβει τα οικονομικά βάρη του Οργανισμού...

- διαβάστε: Συνάντηση Ψυχάρη με Παππά και Μουλόπουλο