ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Εκνευρισμός ΠΑΣΟΚ για το πρωτοσέλιδο της «Εφ.Συν.»

Σε μια σαφή ένδειξη αμηχανίας ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ σπεύδει να ταυτίσει την «Εφημερίδα των Συντακτών» με το Μέγαρο Μαξίμου και να της αποδώσει ένα άγχος που επιδεικνύει ο ίδιος ο Παύλος Χρηστίδης στην ανακοίνωσή του.
Πιο συγκεκριμένα, ο Παύλος Χρηστίδης αναφέρει ότι «τα εξώφυλλα που χαρίζουν σήμερα στην Δημοκρατική Συμπαράταξη οι -φιλικές στον ΣΥΡΙΖΑ- εφημερίδες δείχνουν το άγχος του Μαξίμου».
Και προσθέτει ότι η «ανασυγκρότηση της μεγάλης δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης προχωράει, με στόχο την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων του ελληνικού λαού, την εθνική ενότητα και αξιοπρέπεια, την οριστική έξοδο από την κρίση».
«Εμείς είμαστε εδώ, για να ενώσουμε γενιές, να αναδείξουμε δυνάμεις, να στηρίξουμε όσους..
το έχουν ανάγκη. Και είμαστε εδώ, όσοι πιστεύουμε στην ανανέωση με όρους πολιτικής πρότασης και όχι ως κακόγουστη μεταμφίεση ως "νέου", του πιο παλιού, από το παλιό», καταλήγει ο ίδιος.
Tο ρεπορτάζ της εφημερίδας ήταν καταγραφικό των διεργασιών στον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο και δεν περιείχε αιχμές ή κρίσεις για το εγχείρημα. Άρα, προς τι το «άγχος»;
ΕφΣυν