ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Ο υπόδικος Λαγός τραμπουκίζει σε Δημοτικό Σχολείο

Ομάδα χρυσαυγιτών, με επικεφαλής τον υπόδικο βουλευτή Γιάννη Λαγό, εισέβαλε σήμερα στο Α' Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου, στο Πέραμα, τραμπουκίζοντας εναντίον δασκάλων και γονέων.
Σύμφωνα με επώνυμες καταγγελίες στην «Εφ.Συν.», γρονθοκοπήθηκαν δάσκαλοι και γονείς στον χώρο του σχολείου, ενώ έξω από αυτό βρίσκονταν αστυνομικοί που παρέμειναν αμέτοχοι.
Αφορμή για τις προσχεδιασμένες βιαιότητες ήταν η απόφαση να φοιτήσουν στο συγκεκριμένο σχολείο και προσφυγόπουλα από το Σχιστό.
Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη συνεδρίαση εκπαιδευτικών και γονέων, εντός του σχολείου, ενώ έξω από αυτό παραμένουν σαράντα χρυσαυγίτες με επικεφαλής τον Γ. Λαγό.
Να σημειωθεί ότι οι τραμπουκισμοί Λαγού γίνονται την ώρα που σε εξέλιξη η δίκη της εγκληματικής οργάνωσης και ενώ στο Εφετείο εξετάζεται η επίθεση τάγματος εφόδου σε..  συνεργείο αφισοκολλητών του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ στο Πέραμα τον Σεπτέμβριο του 2013, υπόθεση για την οποία η ««Εφ.Συν.» έχει αποκαλύψει σημαντικά ντοκουμέντα από τις συνομιλίες του Γιάννη Λαγού με άλλα στελέχη της ναζιστικής οργάνωσης πριν, κατά τη διάρκεια της επίθεσης και μετά.
Επίσης η επίθεση γίνεται την ώρα που συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του 27χρονου μετανάστη Σαχσάτ Λουκμάν στα Πετράλωνα στις 17 Ιανουαρίου 2013 από τους χρυσαυγίτες Διονύση Λιακόπουλο και Χρήστο Στεργιόπουλο, οι οποίοι έχουν καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη χωρίς να τους αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.
- efsyn.gr