ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Καλομοίρα: είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει στην ελληνική TV;

Της Ευγενίας Κουντούρη

Την γνωρίσαμε πριν από περίπου 14 χρόνια, όταν εμφανίστηκε από.. το New York στις οντισιόν του Fame Story. Ήταν το, ομολογουμένως άφωνο, αλλά παράλληλα και τρισχαριτωμένο κοριτσάκι που κατάφερε με το χαμόγελο του να κερδίσει όλες τις γιαγιάδες της Ελλάδας και τελικά και τον διαγωνισμό τραγουδιού.
Βλέπετε μέσα σε ένα σπίτι γεμάτο ίντριγκα και καυγάδες, η Καλομοίρα ήταν η γλυκιά και ήρεμη παρουσία που δεν έλεγε ποτέ κακή κουβέντα για κανέναν. Λογικό λοιπόν να γίνει ιδιαίτερα συμπαθής. Έμεινε για λίγο καιρό στην χώρα μας, ώστε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την εφήμερη επιτυχία της, μας εκπροσώπησε στην Eurovision, εμφανίστηκε ακόμα και στη Λάμψη ως η χαμένη κόρη του Γιάνγκου Δράκου και μετά επέστρεψε στην Αμερική. Παντρεύτηκε, έκανε και δύο παιδάκια κι ενώ είχε πάρει το δρόμο της στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αποφάσισε πως θέλει μία δεύτερη ευκαιρία στην ελληνική showbiz. Και εδώ γεννώνται λοιπόν τα εξής ερωτήματα:..
1. Πως είναι δυνατόν κάποιος να συμφώνησε πως αυτό είναι καλή ιδέα και
2. Εμείς τι φταίμε;
Η Καλομοίρα μεγάλωσε. Δεν μπορεί να την δει πλέον κανείς ως ένα χαριτωμένο κοριτσάκι. Η ... χαριτωμενιά έχει πλέον αντικατασταθεί από τη σαχλαμάρα. Είναι τουλάχιστον ενοχλητικό να την ακούμε να στριγκλίζει και να χασκογελά χωρίς λόγο. Να μην γνωρίζει τα τραγούδια του Κώστα Μακεδόνα, να μην μπορεί καν να κάνει τη δουλειά που υποτίθεται πως πήγε να κάνει στο Rising Star, δηλαδή να διαβάζει τα tweets των τηλεθεατών, να προσπαθεί να μας πείσει πως ξέρει να τραγουδά, να μην μπορεί να συνεννοηθεί με τους παίκτες που «φιλοξενεί» στο Blue Room.
Κάθε φορά που ο Γιώργος Λιάγκας ανακοινώνει πως ήρθε η ώρα να συνδεθούν με το δωμάτιο που βρίσκεται η Καλομοίρα πιάνω τον εαυτό μου να αντιμετωπίζει την ανακοίνωση με μία γκριμάτσα αηδίας. Αυθόρμητα.
Δεν ξέρω αν ήταν και παραμένει ένα καλό κορίτσι. Μπορεί να είναι ένας ανοιχτόκαρδος άνθρωπος, μία εξαιρετική φίλη και μία φιλότιμη επαγγελματίας. Δεν υπήρχε όμως ούτε μία στο εκατομμύριο σήμερα να σήκωνε τον τοίχο του παιχνιδιού στο οποίο συμμετέχει. Γιατί πολύ απλά σήμερα δεν έχει απολύτως τίποτα να προσφέρει στην ελληνική showbiz. Καλή φωνή δεν απέκτησε ποτέ, ενώ πλέον έχασε και το μοναδικό πράγμα που την έκανε αγαπητή στο κοινό. Την αίσθηση που έδινε πως θα μπορούσε να είναι η υπάκουη και γλυκιά κόρη καθενός που παρακολουθεί το παιχνίδι.
Η Καλομοίρα μεγάλωσε και η ασχετοσύνη που δείχνει με αυτά που συμβαίνουν γύρω της είναι απλά εκνευριστική.
- από το koolnews.gr

σημ. zoornalistas Aναδημοσιεύουμε το συγκεκριμενο κείμενο γιατί  μας εκνεύρισε το συγκεκριμενο ατομο όταν χθες πέσαμε πάνω της σε ζάπινγκ που κάναμε προκειμενου να μας πάρει ο ύπνος...