ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Η γάτα Ιμαλαίων παρακολουθεί το δεύτερο μέρος του σήριαλ

Οι εξελίξεις με τον Βασίλη Μουλόπουλο στον ΔΟΛ και τα social media

Πολλές οι αντιδράσεις μετά την ανακοινωση του ΔΟΛ ότι ο Βασίλης Μουλόπουλος «απεδέχθη προθύμως» την πρόταση Ψυχάρη, «να συμβάλει στην επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων του Οργανισμού».
Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, ο Βασίλης Μουλόπουλος έκανε την εξής δήλωση:
«Η τριαντάχρονη θητεία μου στο ΔΟΛ και η φιλία μου με τους συναδέλφους με ώθησαν να αναμειχθώ στην προσπάθεια διάσωσης του Οργανισμού και των ιστορικών του εφημερίδων».
Σταχυολογούμε από το facebook και το twitter:
***
Τόσο απροκάλυπτα πια! Ο χυδαίος εκβιασμός που καιρό τώρα οργανώνουν οι κυβερνώντες, η επίμονη στοχοποίηση ενός ανθρώπου σε πρόδηλη αδυναμία που βρίσκεται επιπλέον υπό..
την πίεση της ποινικής προδικασίας, έφερε αποτέλεσμα. Την παράδοση των ιστορικών εφημερίδων του δημοκρατικού προοδευτικού χώρου στα χέρια της ωμής εξουσίας της αδίστακτης εθνικολαϊκιστικής αριστεράς. Η απόλυτη παράδοση του δήθεν πανίσχυρου εκδότη, εκθέτει τους κυβερνώντες περισσότερο από το νόμο Παππά και την ακυρωτική απόφαση του ΣτΕ.  Υπάρχει πρόβλημα δημοκρατίας, πολυφωνίας, διαδιαφάνειας. Μαθαίνουν τώρα όλοι τι σημαίνει πραγματικά διαπλοκή. Δεν περνούν τέτοιες ακρότητες. Ευτελίζουν όμως μια παράδοση που πρέπει να την προστατεύσουν δημοσιογράφοι και αναγνώστες.
Ευάγγελος Βενιζέλος

***
Ο χρεωκοπημένος μιντιάρχης που προσπαθεί να διασωθεί, η κυβέρνηση που επιχειρεί να
ελέγξει ενα ακόμα δημοσιογραφικό συγκρότημα και οι τράπεζες που απειλούν επιλεκτικά. Ενα χοντρό παιχνίδι στην πλάτη περισσότερων απο 500 εργαζόμενων (πολλοί απο αυτούς εξαιρετικοί σ αυτο που κάνουν) και οι οποίοι δεν γνωρίζουν πόσοι θα είναι αν μετρηθούν την επόμενη ημέρα.Η γάτα Ιμαλαίων παρακολουθεί το δεύτερο μέρος του σήριαλ...
Γιάννης Παντελάκης

***
Ας κάνω απλά αναδημοσίευση. Περιμένω λογικές εξηγήσεις, ειδικά από μέλη του κόμματος. (Όσο το δυνατόν αυθόρμητα, πριν έρθει η "γραμμή")
Μάριος Διονέλλης

***
Η άλλη πλευρά του... δράματος: οι φιλελέδες ξέχασαν ξαφνικά τους εργαζόμενους του ΔΟΛ και θέλουν να κλείσει επειδή ο... σωτήρας ονομάζεται Μουλόπουλος...
Nίκος Τσαγκρής

***
Θα ειναι και Διευθυντής στα ΝΕΑ νομιζω (ο Μουλόπουλος) .Μακάρι να καταφέρει να σωθεί η δουλειά του κόσμου που ειναι απλήρωτοι απο τον Αύγουστο αλλά δύσκολα τα βλέπω πολυ. Θα ρθουν περικοπές κλπ. Τα αλλα,τα πολιτικά,έρχονται σε δεύτερη μοίρα.
Γιώργος Ψύλλιας

***
Προσοχή δεν είναι πλάκα. Στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε ο ΔΟΛ - Νέα, Βήμα και ραδιόφωνο! Επόμενος στόχος Μέγκα. ΣΥΡΙΖΑ ΑΕ τώρα και στα ΜΜΕ.
Σταύρος Θεοδωράκης

***
Δηλαδη για να καταλάβω, ο στενός συνεργατης του Τσιπρα και προεδρος της Αυγης -Μουλόπουλος- ο οποίος κατα δήλωση του είχε πάει τα Χριστούγεννα στο ΔΟΛ για... ευχές και φοντανακι, και ο Θανασης Καρτερός που διαρρήγνυε τα ιμάτια του οτι "ο ΔΟΛ παραμένει ΔΟΛ", θα... βοηθήσουν τον Ψυχαρη να παραδώσει το μαγαζί στο ΣΥΡΙΖΑ; Αληθεια ποιος μίλησε για εκβιασμό τελευταια;;; ΔΕΝ θυμάμαι!!!
Παναγιώτης Τζένος

***
Sic transit gloria mundi Ο ΔΟΛ στον ΣΥΡΙΖΑ
Πάνος Παπαδόπουλος

***
Από τη στιγμή που ηγείται του ΔΟΛ στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και της Αυγής, σταματά να ανήκει στη διαπλοκή, σωστά; Εξαγνίστηκε.
Κώστας Γιαννακίδης 

*** 
Την ήθελαν την σωτηρία των εργαζομένων στο ΔΟΛ όσοι υπέγραφαν δηλώσεις και εβγαζαν ανακοινώσεις αλλά όχι με αριστερό διευθυντή βρε αδερφέ.
Κώστας Βαξεβάνης