ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Κανονικά Τα Νέα στα περίπτερα

Στα γραφεία των Νέων
Σύσκεψη στην ΕΣΗΕΑ για το θέμα αναστολής λειτουργίας των Μέσων του ΔΟΛ πραγματοποιείται το πρωί της Δευτέρας ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί έκτακτη σύσκεψη όλων των εργαζόμενων στον Οργανισμό.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά η εφημερίδα Τα Νέα θα κυκλοφορήσει κανονικά τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 καθώς έχει εξασφαλιστεί το χαρτί και τα εκτυπωτικά. Μάλιστα ο εκπρόσωπος των συντακτών Κώστας Ντελέζος εγραψε το απόγευμα της Κυριακής στο fb: "ΤΑ ΝΕΑ" κυκλοφορούν και αύριο! Κανονικά! Οι συντάκτες είναι όλοι στα γραφεία τους και τα ετοιμάζουν...!»
Η εκτύπωση των ΝΕΩΝ είναι προπληρωμένη στην Ίριδα έως την ερχόμενη..
Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου ενώ την ίδια ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη διαβούλευση με τράπεζες, κυβέρνηση και πολιτικά κόμματα προκειμένου να εισαχθεί τροπολογία η οποία θα εξασφαλίζει τη χρηματοδότηση του ΔΟΛ έως ότου εκδικαστεί και εκδοθεί απόφαση επί της αίτησης ειδικής διαχείρισης του Οργανισμού από τις τράπεζες.