ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Η αστυνομία έψαχνε την Στεφανίδου μετά από μήνυση Λαγού

Οι χρυσαυγίτες ζητάνε και τα ρέστα

Φτάσαμε ακόμη και σε αυτό το σημείο...
Την σύλληψη της Τατιάνας Στεφανίδου ζητά ο χρυσαυγίτης Γιάννης Λαγός, με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε σήμερα εις βάρος της με αποτέλεσμα η  αστυνομία να αναζητά την τηλεπαρουσιάστρια για να την συλλάβει με τη διαδικασία του αυτόφωρου!..
Η μήνυση αφορά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου την Τετάρτη για την εισβολή και τους τραμπουκισμούς των χρυσαυγιτών στο σχολείο του Περάματος, με τον Λαγό να υποστηρίζει πως η παρουσιάστρια τον κατηγόρησε ότι έριχνε γροθιές ενώ, όπως ισχυρίζεται, στο βίντεο φαίνεται μόνο να εισβάλλει στο σχολείο.
Μετά την μήνυση Λαγού αστυνομικοί μετέβησαν το απόγευμα της Πέμπτης έξω από τις..
εγκαταστάσεις του καναλιού «Εψιλον» στα Μελίσσια, για να βρουν και να συλλάβουν την παρουσιάστρια που ομως είχε αποχωρήσει νωρίτερα από το κανάλι.
Στη μήνυση που κατέθεσε ο Γιάννης Λαγός στο ΑΤ Αμαρουσίου, κατηγορεί την παρουσιάστρια ότι χρησιμοποίησε υβριστικούς χαρακτηρισμούς για τον ίδιο, αναφερόμενη στα συγκεκριμένα επεισόδια.
Το αδίκημα είναι αυτόφωρο, με αποτέλεσμα η Τατιάνα Στεφανίδου να απειλείται με σύλληψη εντός 48 ωρών από την ώρα τέλεσης της πράξης.
Tελικά η δικογραφία για τη μήνυση  κατά της Στεφανίδου θα σταλεί τον εισαγγελέα μετά και την λήξη του αυτόφωρου.