ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

ΔΟΛ: τι εγγυήσεις (και από ποιον;) ζήτησε ο Μουλόπουλος

«Θαμμένο» έχει η σημερινή Αυγή το θέμα του Β. Μουλόπουλου που «απεδέχθη προθύμως» την πρόταση Ψυχάρη, «να συμβάλει στην επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων του ΔΟΛ» (δείτε ΕΔΩ). Ο ίδιος ο Βασίλης Μουλόπουλος δήλωσε σχετικά: «Η τριαντάχρονη θητεία μου στο ΔΟΛ και η φιλία μου με τους συναδέλφους με ώθησαν να αναμειχθώ στην προσπάθεια διάσωσης του Οργανισμού και των ιστορικών του εφημερίδων».
Η Αυγή σχετικά με τον Μουλόπουλο, και τις προυποθέσεις (εγγυήσεις) με τις οποίες δέχτηκε ο παλάιμαχος δημοσιογράφος να αναλάβει ρολο στον ΔΟΛ, γράφει μεταξύ αλλων:
«Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Β. Μουλόπουλος πριν αναλάβει ζήτησε εγγυήσεις. Η μία
ήταν η διασφάλιση των θέσεων εργασίας και η δεύτερη η συνέχιση της κυκλοφορίας των εφημερίδων και της λειτουργίας των άλλων δομών του ΔΟΛ». 
Το ερώτημα βέβαια είναι ποιος έδωσε τις εγγυήσεις, ποιος είπε στον μέχρι χθες πρόεδρο του ΔΣ της Αυγής, Βασ. Μουλόπουλο «προχώρα και σε στηρίζουμε» και φυσικά το που θα βρεθούν τα χρήματα για τα χρέη του ΔΟΛ... 
Μακάρι να βρεθεί τρόπος ώστε να διασωθούν ολες οι θέσεις εργασίας και να συνεχίσουν να λειτουργούν τα Μέσα της Μιχαλακοπούλου. Και το κυριότερο να καταβληθούν στους εργαζόμενους τα δεδουλευμένα τους.