ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Τα ποντίκια έφυγαν πρώτα και θα επιστρέψουν και πρώτα

Τι είπε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τάκης για συναδέλφους του στο MEGA

- Το MEGA ήταν πάντα ο ηγέτης της ενημέρωσης και όλοι ήθελαν την εύνοια του. Για να καταλάβετε το βαθμό παρεμβατικότητας του καναλιού, στις εφημερίδες η σύσταση που υπήρχε στους συντάκτες ήταν να μην φεύγουν από την εφημερίδα αν δεν τελειώσει το δελτίο του MEGA.
- Tο καράβι αντέχει. Η αντοχή του έχει εκπλήξει τους πάντες ακόμα και εκείνους που το εγκατέλειψαν γιατί το θεωρούσαν κουφάρι και τελειωμένη υπόθεση και τώρα εύχονται για την επαναλειτουργία του.
- Το μόνο σίγουρο είναι πως στους διαδρόμους του MEGA δεν υπάρχουν κατσαρίδες. Άλλωστε οι καθαρίστριες στο MEGA δεν έφυγαν ούτε στιγμή από το κανάλι. Όσον αφορά στα ποντίκια..
συνήθως φεύγουν πρώτα όταν το καράβι μπάζει νερά και έρχονται πρώτα όταν μυρίζουν τα τρόφιμα που επιστρέφουν στα αμπάρια.
- Θα ήταν αφελές και ιδιοτελές να πει κανείς ότι δεν έχουν οι μέτοχοι ευθύνες και μάλιστα μεγάλες για τη σημερινή κατάσταση του MEGA αλλά και για όλα όσα έγιναν και οδήγησαν το MEGA εδώ.
Άλλωστε και οι ίδιοι το παραδέχονται αυτό και δημοσίως και σε κατ´ιδίαν συζητήσεις. Αλλά όπως έχω ξαναπεί αισθητικά και ηθικά δεν μου αρέσει ο ρόλος του πατροκτόνου.

- δηλώσεις του δημοσιογράφου του Mega Δημήτρη Τάκη από συνέντευξή του στο mediafree