ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Mέχρι εξαντλήσεως χαρτιού και εργαζομένων...

Μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα χαρτιού, με τα οποία τυπώνονται τα έντυπα του ΔΟΛ, θα συνεχίσει να λειτουργεί ο Οργανισμός, παίρνοντας παράταση ζωής για λίγες ημέρες ακόμη.
Κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων στη Μιχαλακοπούλου, όλοι συμφώνησαν να καταβληθούν προσπάθειες προκειμένου να βρεθεί λύση. Στη συνέλευση παρευρέθησαν οι δύο διευθυντές των εφημερίδων Αντώνης Καρακούσης (ΒΗΜΑ) και Παναγιώτης Λάμψιας (Τα ΝΕΑ) ενώ από την ΕΣΗΕΑ παραβρέθηκαν οι Σταμάτης Νικολόπουλος και Δημήτρης Τσαλαπάτης. Ο διευθυντής του Βήματος, Αντώνης Καρακούσης, ενημέρωσε τους εργαζόμενους για την αποτυχία του εγχειρήματος Σαββίδη να πάρει τον έλεγχο του ΔΟΛ.
Σύμφωνα με τα όσα συζητήθηκαν  αποφασίστηκε να συνεχίσουν να διεκδικούν την τροπολογία..
για ενδιάμεση χρηματοδότηση μέχρι να οριστεί εκκαθαριστής ενώ πλέον έγινε γνωστό ότι ο Σταύρος Ψυχάρης μαζεύει τα πράγματα του από τον 5ο όροφο όπου και βρίσκεται το γραφείο του.
Στη συνέλευση υπήρξαν πολλες αντιδράσεις από τους εργαζόμενους οι οποίοι έχουν φτάσει στα όρια τους και δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει... Τελικά εν αναμονή πρωτοβουλιών από τις τράπεζες, δεν ελήφθη κάποια απόφαση και ορίστηκε νέα γενική συνέλευση για την Τετάρτη. Πάντως τα ΝΕΑ θα κυκλοφορήσουν κανονικα και την Τρίτη με τον εκπρόσωπο των συντακτών να ανεβάζει και πάλι στο fb φωτογραφιες από τα γραφεία του 4ου ορόφου και να γράφει:  «Είμαστε όλοι εδώ, ορκισμένοι μέχρι την τελική νίκη..!».


Κι ένα σχολιο από το fb:
Στον τόπο αυτον του παραλόγου, απόψε εμαθα οτι μπορεί να υπάρχουν λεφτα για το χαρτί, οχι ομως και για το περιεχόμενο που θα τυπωθεί πανω του. Πηγα να προτεινω στη συνελευση να βγαλουμε αυριο μια εφημερίδα λευκη με το πληρωμένο μας χαρτι. Αλλα θα γινόμουν γραφικός κι οπως ειπαμε, η γραφή δεν πληρώνεται. Κατοπιν αυτου ΤΑ ΝΕΑ θα μεινουν μαζι σας μεχρι εξαντλησεως του χαρτιού. Η εξάντληση των εργαζομένων ανήκει σε κάποιον άλλον αλλόκοτο κοσμο, όπου, άκουσον, θα πληρώνονται λέει κι αυτοί!
Υγ. Μολις καταλαβα το αληθινο νοημα της φρασης του μακλουαν medium is the message!
Ν.Μ.