ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Οργιο φημών για επενδυτές - «σωτήρες» στον ΔΟΛ

Αντιμέτωποι με τις αντοχές του συστήματος οι εργαζόμενοι της Μιχαλακοπούλου

Η πρόθεση του Σταύρου Ψυχάρη να εξοφλήσει τα δεδουλευμένα αναμένεται να επιβεβαιωθεί μεταξύ άλλων από τη σημερινή συγκέντρωση των εργαζομένων του ΔΟΛ, χωρίς κανένα όμως πρακτικό αντίκρισμα, αφού οι λογαριασμοί παραμένουν δεσμευμένοι!
Σημειώνεται ότι ο εκδότης εξακολουθεί να βρίσκεται καθημερινά στο γραφείο του και κυρίως στη θέση του, δεδομένου ότι οι τράπεζες – σύμφωνα με πληροφορίες, δεν του έχουν κοινοποιήσει ακόμη καμία απόφαση.
Κατά τα άλλα ένα όργιο φημών είναι σε εξέλιξη, με ονόματα επιχειρηματιών πρώτης γραμμής… Επενδυτές έτοιμοι υποτίθεται να βάλουν χρήματα, προκειμένου να κρατηθεί όρθιος ο ιστορικός οργανισμός… Ονόματα που διακινούνται από στόμα σε στόμα, με τη γνωστή ελαφρότητα και τον κομπασμό των δημοσιογράφων!
Τέλος όμως, υπάρχει και η πραγματικότητα των απλήρωτων εργαζομένων που δουλεύουν με αυταπάρνηση για να είναι συνεπείς καθημερινά στο ραντεβού τους με τους αναγνώστες. Ένα στοίχημα που κέρδισαν με την αξία τους και απειλείται ευθέως πλέον, από τις αντοχές – όχι τις δικές τους, αλλά του συστήματος που εξαντλείται!
- από το enimerosi24