ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Είδες η Τατιάνα;

Αφιερωμένο εξαιρετικά

Μόλις πληροφορήθηκε από το efsyn.gr το θέμα της εισβολής χρυσαυγιτών στο σχολείο του Περάματος, κι επειδή ακόμη αυτό δεν είχε πάρει διαστάσεις, η Τατιάνα Στεφανίδου, αν και είπε πως πρόκειται για έγκυρη ιστοσελίδα και δεν χωρεί αμφιβολία, εν τούτοις δημοσιογραφικά ενεργώντας ζήτησε από τηλεθεατές να επιβεβαιώσουν το γεγονός.
Πρώτη βγήκε μία μάνα διαμαρτυρόμενη για την επικείμενη φοίτηση προσφυγόπουλων στο εν λόγω σχολείο και η Τατιάνα τη στόλισε καταλλήλως λέγοντας πως είναι ντροπή να μπαίνει θέμα..
συζήτησης και διαλόγου για το αν πρέπει τα προσφυγόπουλα να φιλοξενηθούν στα θρανία του σχολείου. Κατόπιν βγήκε κάποιος να υποστηρίξει την ενέργεια της Χρυσής Αυγής και παρουσιάστηκε ως προπηλακισθείς από αριστεριστές. Η κ. Στεφανίδου ήταν σύντομη: «Αντε γεια, που θα μιλήσω εγώ με χρυσαυγίτη» και τον απέκλεισε με συνοπτικές.
Αφιερωμένο σ' εκείνους που το περίμεναν από αλλού!
Σ.ΜΑΤΖ. (ΕφΣυν) 
Πολλοί ρωτούν γιατί ο Γιάννης Λαγός δεν συνελήφθη και δεν προσήχθη στη Δικαιοσύνη με τη διαδικασία του αυτοφώρου.  Απλούστατα, γιατί καλύπτεται από τη βουλευτική ασυλία.
Που σημαίνει ότι θα πρέπει να του απαγγελθούν κατηγορίες από τη Δικαιοσύνη, ο φάκελος να αποσταλεί στη Βουλή και το Κοινοβούλιο να αποφασίσει αν θα αρθεί ή όχι η ασυλία του.
Και μάλιστα πρώτα θα συζητηθεί και θα ψηφιστεί από την αρμόδια επιτροπή ασύλου και κατόπιν από την ολομέλεια της Βουλής.
Βουλευτές και αυτόφωρο δεν «πάνε μαζί».
Έτσι για να το θυμόμαστε όταν πηγαίνουμε στις κάλπες...
Α.Ε.Μ. (ΕφΣυν)