ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Σώρρας σε Σρόιτερ: «Θα έχεις φορτώματα μικρέ»!..

Δείτε ποιος πραγματικά είναι ο... αρχηγός της «Ελλήνων Συνέλευσις» (αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ)

Επεισοδιακή συνέντευξη με ύβρεις, απειλές, «χαστούκια και κλωτσιές» έδωσε ο αρχηγός της «Ελλήνων Συνέλευσις», Αρτέμης Σώρρας, στην εκπομπή του καναλιού Alpha «Αυτοψία» και στον Αντώνη Σρόιτερ.
Ο Alpha έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο teaser (δείτε το πιο κάτω) με τα σημαντικότερα απ' όσα ειπώθηκαν (ολόκληρη η εκπομπή θα μεταδοθεί απόψε Τρίτη 31 Ιανουαρίου, στις 23:30).
«Εγώ μπορώ αύριο να βάλω για λογαριασμό της Ελλάδας στην τράπεζα ένα 600αρι. Σε σένα προσωπικά μπορώ να σου βάλω χαστούκια και κλωτσιές» απάντησε στον δημοσιογράφο..
ο Αρτέμης Σώρρας όταν ρωτήθηκε αν μπορεί να του μεταβιβάσει μερικές χιλιάδες ευρώ από την αστείρευτη περιουσία του ενώ για όσους τον κατηγορούν για ψεύδη απάντησε πως «έχουν πρόβλημα φύλου».
Ο αρχηγός της «Ελλήνων Συνέλευσις» δεν σταμάτησε όμως τις ύβρεις εκεί, και «μοίρασε» μηνύσεις στον (ομολογομένως ψύχραιμο) Σρόιτερ ανάλογα με το πόσο τον... εκνεύριζαν οι ερωτήσεις του.
Ο Αρτέμης Σώρρας στην συνέντευξή του στον Σρόιτερ, που του ειπε «θα εχεις φορτώματα μικρέ», εξαπολύει για άλλη μια φορά επίθεση κατά των Χριστιανών, των Εβραίων και των αθλητών των Παραολυμπιακών Αγώνων...
Αυτόν τον άνθρωπο είναι πολύ πιθανό να τον δούμε με την ομάδα του στην Βουλή...