ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Τι (δεν) ζήτησε ο Κυριακού από τη Χούκλη...

...κι εκείνη πήρε το καπελάκι της και έφυγε

 Ο αντιπρόεδρος του Αντέννα Θοδωρής Κυριακού ζήτησε και συνάντησε τη Μαρία Χούκλη, αντιλαμβανόμενος πόσο άκομψα (η λέξη είναι εξαιρετικά επιεικής) της φέρθηκε ο σταθμός, παρά τη σημαντική προσφορά της.
Ήταν εξαιρετικά ευγενής και προσπάθησε να εξηγήσει το «γιατί» της επιλογής -αν και το μείζον θέμα ήταν η απουσία τακτ και όχι η στρατηγική απόφαση της εταιρείας να αλλάξει άποψη και να επενδύσει στην ενημέρωση, στήνοντας ένα κατεξοχήν πολιτικό δελτίο. Προφανώς, ούτε η Μαρία Χούκλη ούτε κανείς άλλος, θα μπορούσε να αμφισβητήσει το δικαίωμα της ιδιοκτησίας ενός ΜΜΕ να επαναχαράξει τη στρατηγική του και να επιλέξει για τη θέση του δημόσιου εκφραστή της έναν άνκκορμαν, όπως ο Νίκος Χατζηνικολάου.
Ο αντιπρόεδρος του σταθμού τής εξέφρασε την εκτίμησή του και τής πρότεινε να.. μείνει, είτε παρουσιάζοντας τα κεντρικά δελτία τής Παρασκευής, Σαββάτου, Κυριακής, είτε… ό,τι άλλο προτιμούσε η ίδια.
Τι απάντησε η Μαρία Χούκλη; Τον ευχαρίστησε και για τα καλά του λόγια και για τη συνεργασία τους, πήρε το καπελάκι της και τράβηξε για άλλες πολιτείες… - από το aixmi.gr