ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

«Καραμπόλες» στον όμιλο των Παραπολιτικών

Τι αλλάζει με την έκδοση της «Ελευθερίας του Τύπου» - Ο Β. Αδαμόπουλος διευθυντής στο ραδιοσταθμό του Κουρτάκη - Αναμένεται κι ο Τράγκας

Με πυρετώδεις ρυθμούς η προετοιμασία της νέας ημερήσιας εφημερίδας «Ελευθερία του Τύπου» υπό την γενική διεύθυνση του Χρίστου Μουλίνου που αποχώρησε προ ημερών από το συγκρότημα του Γιάννη Φιλιππάκη (Δημοκρατία, Εspresso, Εστία).
Οι καραμπόλες στον όμιλο των Παραπολιτικών είναι πολλές και το πιθανότερο είναι ότι οι περισσότερες θέσεις στην υπό έκδοση εφημερίδα θα καλυφθούν εκ των ενόντων. Ετσι προϊστάμενος του πολιτικού ρεπορτάζ στην «Ελευθερία του Τύπου», θα είναι ο Λάμπρος Καλαρρύτης, ο οποίος ήταν μέχρι τώρα διευθυντής στο ραδιόφωνο του Γιάννη Κουρτάκη. Στη θέση του Καλαρρύτη και τη διεύθυνση του «Παραπολιτικά fm» αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός Βασίλης Αδαμόπουλος - μέχρι πρότινος στον ΒΗΜΑ fm και επί σειρά ετών διευθυντής του ANTENNA 97,2. Η ανάληψη της διεύθυνσης από..
τον Αδαμόπουλο στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών» συνδυάζεται με μια σειρά αλλαγών που έχουν ήδη ξεκινήσει και θα συνεχιστούν τόσο σε επίπεδο προγράμματος όσο και σε επίπεδο προσώπων.
Παράλληλα με την διεύθυνση του ραδιοφώνου ο Αδαμόπουλος μαζί με τον Σωτήρη Ξενάκη θα συνεχίσουν τις «Πρωινές Διαδρομές» τους στα Παραπολιτικά 90,1 όπου αναμένεται λίαν συντόμως να καταφτάσει κι ο Γιώργος Τράγκας με την παρέα του (Ιωσήφ Καλαμαράκης κλπ)