ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Δελτίο στις 8 και από τον ΣΚΑΪ και αλλαγές στο πρόγραμμα

Αφήνουν τον... ανταγωνισμό με την ΕΡΤ και επιλέγουν να βρεθούν εκεί που για την ώρα παίζει ουσιαστικά μόνο του το STAR, καθώς στο ενημερωτικό κομμάτι το MEGA παραμένει με κατεβασμένα «ρολά», αφού οι μέτοχοί του δεν έχουν αποφασίσει να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να ξαναθέσουν σε κανονική λειτουργία το κανάλι της Μεσογείων.
Ο λόγος, βέβαια, για τα στελέχη του ΣΚΑΪ, που από τις 13 Φεβρουαρίου αποφάσισαν να μεταφέρουν το κεντρικό τους δελτίο ειδήσεων από τις 21.00 στις 20.00 και να αναμετριούνται πλέον με εκείνο του STAR, με τη Μάρα Ζαχαρέα, αφού προηγούνται (στις 19.00) τα κεντρικά δελτία του ΑΝΤ-1, στο οποίο θα έχει ήδη αναλάβει πλέον ο Νίκος Χατζηνικολάου, αλλά και του ALPHA με τον Αντώνη Σρόιτερ, ενώ στις 18.45 κάνει το δικό του δίωρο σόου... ενημέρωσης «Live News» ο Νίκος Ευαγγελάτος στο E TV.
Στον ΣΚΑΪ, βέβαια, σταθερή αξία παραμένει η ανκοργούμαν του κεντρικού δελτίου ειδήσεων,.. καθώς μπορεί να αλλάζει η ώρα μετάδοσης, αλλά την «μπαγκέτα» θα εξακολουθήσει να κρατά η Σία Κοσιώνη.
Με αυτήν τη μετακίνηση, όμως, θα γίνουν και μια σειρά από ανακατατάξεις.
Ετσι, πριν από κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ (20.00), στις 19.00 θα μεταδίδεται το νέο τηλεπαιχνίδι (από τα παλιά), το «Κάνε παζάρι» με την Ντορέττα Παπαδημητρίου.
Από το «Κάνε παζάρι» θα προηγείται και η νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ, το «Ροντέο» στις 18.00, με τους Βαγγέλη Περρή, Αθηναΐδα Νέγκα και Αννα Μαρία Βέλλη.
Οι αλλαγές αυτές και οι προσθήκες νέων παραγωγών οδηγούν προς τα πίσω το «ΣΚΑΪ στις 6», που γίνεται «ΣΚΑΪ στις 3», με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, καθώς θα μεταδίδεται στις 15.00.


- από ρεπορτάζ του Σωτήρη Μανιάτη στην efsyn