ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Πρωταθλητισμό έταξε στον ΑΝΤ1 ο Χατζηνικολάου

Η πρώτη ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του σταθμού – Τι είπε για τη Μαρία Χούκλη

Την πρώτη του επίσκεψη στα Σπάτα που φιλοξενούνται οι εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1 πραγματοποίησε εχθές ο Νίκος Χατζηνικολάου… συνοδευόμενος από τον Στρατή Λιαρέλλη και τον Γιάννη Μιχελάκη. Ο Χατζηνικολάου ξεναγήθηκε στους χώρους του καναλιού, στο πλατό, γνωρίστηκε με τους εργαζόμενους και βρέθηκε στην αίθουσα σύνταξης των δημοσιογράφων με τους οποίους συζήτησε και αντάλλαξαν απόψεις για το νέο δελτίο ειδήσεων που θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Ιανουαρίου.
Με την ευκαιρία της συνάντησής τους ο Νίκος Χατζηνικολάου τόνισε ότι στόχος του είναι να αναδείξει τη δουλειά τους, επανέλαβε την προσήλωση του στην ενημέρωση και δήλωσε την πρόθεσή του.. να κάνουν πρωταθλητισμό! Ωστόσο, πριν τους αποχαιρετήσει ο εκδότης και νέος παρουσιαστής του καναλιού, αναφέρθηκε στη Μαρία Χούκλη με τα καλύτερα λόγια για τη συμβολή της στο δελτίο ειδήσεων του ANT1 και συμπλήρωσε ότι επιθυμία του ήταν να συνεχίσουν μαζί, αλλά η ίδια είχε διαφορετική γνώμη.
- από το enimerosi24.gr