ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Mega: αποδεσμεύονται τιμολόγια ύψους 2 εκατ. ευρώ

Οι τράπεζες στηρίζουν το MEGA εφόσον οριστεί διοίκηση και κατατεθεί αξιόπιστο επιχειρησιακό σχέδιο

Εξω από τα γραφεία της ALPHA BANK συγκεντρώθηκαν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του MEGA την Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016, στην προγραμματισμένη κινητοποίησή τους. Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων του MEGA έγιναν δεκτοί από τον Θεόδωρο Αθανασόπουλο, ο οποίος εκτίμησε ότι μετά την υπογραφή των επιπλέον δεσμεύσεων από το Δ.Σ. της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. αλλά και την καταβολή δύο μισθών στους εργαζομένους από τους  Βαρδινογιάννη και Μπόμπολα, ανοίγει ο δρόμος για την άμεση αποδέσμευση τιμολογίων που ανέρχονται στο ποσό των 2.000.000 ευρώ. Το ποσό αυτό θα διατεθεί για τη μισθοδοσία των εργαζομένων αλλά και.. για κάποιες τρέχουσες ανάγκες λειτουργίας του σταθμού.
Σε ό,τι αφορά την ομαλοποίηση της λειτουργίας και χρηματοδότησης της εταιρείας ο εκπρόσωπος της ALPHA BANK διαβεβαίωσε ότι η βούληση των τραπεζών είναι να συνεχίσουν να στηρίζουν το MEGA εφόσον οριστεί διοίκηση και κατατεθεί ένα αξιόπιστο επιχειρησιακό σχέδιο (business plan) από το Δ.Σ. της εταιρείας. Σε ό,τι αφορά την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, τόνισε ότι αυτή πρέπει να γίνει αλλά το ύψος της είναι κάτι που θα καθοριστεί με βάση το business plan και τα τότε οικονομικά δεδομένα.
Μετά τη συνάντηση με τον εκπρόσωπο της ALPHA BANK ακολούθησε συνέλευση των εργαζομένων στο MEGA, όπου έγινε ενημέρωση για όλα τα παραπάνω θέματα. Στη συνέλευση αποφασίστηκε να γίνει παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Αντιπροεδρίας της Κυβέρνησης την Παρασκευή 9/12/2016 στις 11:00 (σημείο συνάντησης Ζαλοκώστα 10), όπου θα ζητήσουν συνάντηση με τον Γιάννη Δραγασάκη.