ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Επίθεση Καψή στο Documento

«(...)Η μόνη ελπίδα είναι οι εκλογές. Στα ενθαρρυντικά στοιχεία η απάντηση που παίρνω τώρα από το ΠΑΣΟΚ ότι "ποτέ δεν έχουμε αφήσει την χώρα να πέσει έξω". Να δείτε που η αθλιότητα του Documento έκανε ορισμένους να καταλάβουν καλύτερα τι εστί ΣΥΡΙΖΑ.»
Αυτά σχολίαζε στο fb ο πρώην υπουργός και πρώην στέλεχος του ΔΟΛ Παντελής Καψής αναφερόμενος στο δημοσίευμα του 3ου τεύχους της εφημερίδας Documento υπό τον τίτλο «Τα πολιτικά ονόματα της λίστας Μπόργιανς» όπου ενέπλεκε την πρόεδρο του ΠαΣοΚ Φώφη Γεννηματά, τον Γ. Παπανδρέου, τον Πάγκαλο κλπ.
Αναλυτικά το σχόλιο του Παντελή Καψή:..
Πριν από λίγο ο Γρηγόρης Ψαριανός υποστήριζε στο ραδιόφωνο (BHMAfm) στον Νότη Παπαδόπουλο και τον Μάκη Προβατά ότι η ρήξη με την Ευρώπη αποτελεί στρατηγική επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία επανέρχεται ανάλογα με τις συνθήκες.
Δεν ξέρω αν είναι ελεύθερη ή αν ενδεχομένως γίνει αναγκαστική επιλογή. Ήδη πάντως διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις ώστε να γίνει πλειοψηφική επιλογή εξ αιτίας της ανικανότητας του ΣΥΡΙΖΑ να κλείσει την αξιολόγηση και του αδιεξόδου στις διαπραγματεύσεις με την εμμονή σε ασφυκτικά πλεονάσματα...
Σε αυτή την περίπτωση η μόνη ελπίδα είναι οι εκλογές.
Στα ενθαρρυντικά στοιχεία η απάντηση που παίρνω τώρα από το ΠΑΣΟΚ ότι "ποτέ δεν έχουμε αφήσει την χώρα να πέσει έξω".
Να δείτε που η αθλιότητα του Documento έκανε ορισμένους να καταλάβουν καλύτερα τι εστί ΣΥΡΙΖΑ.